Autor: Tanjug

Info
07.01.2024.
09:44
Srbija je u 2023. godini nastavila trend opremanja, jačanja i dalje modernizacije svoje vojske, a za proizvode srpske namenske industrije vlada veliko interesovanje.
  • Nemanja

    07.01.2024 20:26
    @Temerinac

    Tako ni prošli put niko nije mogao da vas bombarduje, nadam se da sledeći put neće moći da vas bombarduju još mnogo temeljnije.
  • Милош Згубидан

    07.01.2024 14:30
    Руси имају 10 х бољу технику од нас па сад пазаре по белом свету ,а ми јаки само на паради са 10 половних авиона
  • Temerinac

    07.01.2024 12:01
    Kakvi avioni, helikopteri to nam ništa ne treba ?
    Srbiji samo treba PVO to jest FK3 i S300 i time nikad niko neće moći avionom da nam priđe na 200km od granice, a kamo li da nas bombarduje.
    I Srbiji još treba uvođenje vojnog roka i od naoružanja RRB (Ručni Raketni Bacači) i treba nam domaća vojna proizvodnja (dronovi, ali i oružije i municija za izvoz) i to je sve što nam je potrebno.
    Inače RRB su potrebni u što većem broju jer niko ne može da ti priđe sa tenkovima i oklopnim vozilima jer ih lako pokretni i neuočljivi, prikriveni pojedinci pešadinci uništavaju sa RRB-ovima (Ručni Raketni Bacači).
    Inače pošto se mi Srbija graničimo sa EU, jedino oni mogu da nas napadnu, a ako imamo PVO i RRB onda mogu samo da krenu pešadijom na nas, a potpuno sam uveren da cela EU ne može da skupi pešadiju za bilo kakav rat, jer im je omladina mlitava i slaba i nemotivisana za tako nešto. A posebno nisam siguran da bi dovoljan motiv mogao da im bude recimo što Srbija neće da se učlani u EU zbog Kosova. Niko u EU nebi ratovao protiv Srbije zbog toga. Ali bolje za svaki slučaj imati PVO, RRB, pešadiju i domaću vojnu proizvodnju, ali imati i naoružano stanovništvo odnosno da oružije imaju oni koji dobiju dozvolu za oružije
  • Boj ne bije

    07.01.2024 11:59
    Svijetlo oružje,
    No srce u junaka! Nažalost najveći junaci su zauzeti u separeima sa flašom i belim...
  • QQmeni

    07.01.2024 11:15
    sve je jasno
    Gospodin vojni komentator Radulović sve nam je lepo objasnio. Prelazimo na standarde AS1 I A2, kao i AB1. Zatim tu su sistemi HQ-17 i FK-2000, pa Nore, MRAP M20, BOV-OT. Sve jasno kao dan. Baš sam srećan na ovako opširnom i detaljnom opisu.
    Jedino nisam shavtio na kom je ovo jeziku. Možda sa glup pa neznam svoj mternji jezik. Zato molim nekog prevodioca da mi prevede.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna