Autor: Tanjug, Beta

Info
07.01.2024.
10:58
Severna Koreja izvela je danas vežbe sa bojevom municijom i ispalila artiljerijske granate u more severno od južnokorejskog ostrva Jeongpjeong.
  • R.Srpska

    07.01.2024 16:45
    Sve ovo je posledica neravnoteže u svijetu a UN su imale ulogu da tu ravnotežu održavaju. Nisu radile svoj posao.
  • Realista

    07.01.2024 15:49
    posledice
    I sad će opet severnokorejci da umiru od gladi pa će Antonio iz UN-a morati da reague...@SRB IN: da li ti ikada išta pročitaš ili tek tako izmišljaš događaje?
  • Plaćač poreza

    07.01.2024 14:40
    Od kako je USA došla u Južnu Koreju i Japan, Tajvan, Singapur imamo Azijske tigrove i milročipove,, Samsung, Kia,, iz Japana se ne mogu pobrojati najbolje kompanije sveta Sony,Toyota,... a od kako je SSSR i Rusija došao u Severnu Koreju i prošle godine Lavrov išao da moli diktatora za oružje, jer zbog sankcija ne dobija potrebnu digitalnu i elektronsku visoku tehnologiju sa zapada potrebnu za moderne rakete a tu tehnologiju nemaju Kina, Indija ili Iran, imamo ljude koji igraju oko makete atomske bombe i obožavaju ludilo pomahnitalog diktatora. Srbija mimo EU i NATO sveta počinje da liči.
  • SRB IN

    07.01.2024 13:02
    Nije tačno
    Ameri uvek u ovo vreme sa južnom Korejom izvode velike vojne vežbe. Severna Koreja im odgovara adekvatno..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna