Autor: Beta

Info
15.01.2024.
18:40
Generalna izvestiteljka Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za političke zatvorenike Suna Evarsdotir pozvala je vlasti Srbije da oslobode uhapšenog opozicionog političara Nikolu Sandulovića.
  • Sale

    16.01.2024 08:23
    I tako nam sad ponovo ispiraju glavu sa Račkom, a ni reči o masovnim grobnicama u Batajnici, Petrovom selu, hladnjačama punim leševa albanskih civila po jezerima centralne Srbije... Ničim izazvano bombardovanje... floskula koja se nastavlja. Radikalizacija, fašizacija srpskog društva se nastavlja od strane onih koji su se dok su srpska i albanska deca ginula useljavali u nove stanove!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna