Autor: Tanjug, 021.rs

Info
20.01.2024.
22:14 > 07:31
Ginekologu M.M. iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom za akušersko nasilje nad porodiljom 12. januara, određen je pritvor.
  • Aleksandar

    24.01.2024 11:40
    KATASTROFA
    Da ovaj slučaj u bolnici u Sremskoj Mitrovici nije dobio veliku medijsku pažnju, ja osnovano sumnjam da : - da bi sve bilo ZATAŠKANO, kao što je bilo u stotinama ili hiljadama drugih slučajeva, - jer lekari u najvećem broju štite kolege koje prave incidente gde pacijenti umiru, - a isto je i u većini državnih Institucija gde mnogi nadležni "državni službenici" direktno i sramno štite prijavljene državne službenike u skoro svim oblastima, a najgore je u sudovima-Pravosudju, -gde najveći broj Predsednika sudova (pa i u VSS) štite prijavljene korumpirane sudije koje su zloupotrebile položaj sudije,
    kao i njihovi "disciplinski organi" koji skoro sve Prijave i Pritužbe protiv sudija proglašavaju "neosnovanim", bez da su osporili dokaze protiv tih sudija, a to čine zbog medjusobne povezanosti medju sudijama i drugima u skoro celom
    Pravosudju, po osnovu pravničke pripadnosti, povezanosti i "solidarnosti", - gde ŠTITE JEDNI DRUGE, - KATASTROFA !
  • Pera

    23.01.2024 20:49
    Pobrkani pojmovi, ovo je akušersko ubistvo a ne nasilje.
  • Marija

    22.01.2024 14:38
    Ovaj doktor treba da bude najstrozije kaznjen! Sto se mene licno tice, moram da kazem da sam se tri puta poradjala u Betaniji, bez ijednog eura mita, sva tri puta lepa iskustva, sve proslo Ok. Sestre i dr su se ponasali najnormalnije, a svaki put su bili neki drugi. Dr kod koga sam vodila trudnocu, ne radi u Betaniji, tako da ni tu vezu nisam imala.
  • dobro

    22.01.2024 13:25
    i treba
    Dobro hapsite doktore, a sta je sa ostalim zlocincima? Sudijama , tuziocima i poltronima MUP-a?
  • Bolnica ili Ritopek?

    22.01.2024 10:26
    Cuj ovog degena " Djole " - na kojim si ti pilulama? Promeni terapiju, vidis da si smasio, ogranicen kao terasa! ZBOG TAKVIH UMOBOLNIKA KAO STO SI TI SITUACIJA U OVOJ DRZAVI U DRZAVNIM I PRIVATNIM INSTITUCIJAMA I NE MOZE BITI NORMALNA! U bolnicama je katastrofalno stanje, ovo sto je ostalo je sve NKV, KAKAV CRNI FAKULTET I DIPLOMA SA MEDICINSKOG, prosli kao krava kroz kukuruze taj fakultet, plus kompleksi i eto PROBLEMA. Slika i prilika bolnica u Srbiji! Rade med.sestre prekvalifikovane, zavrseno po privatnim skolama kursevi, ma dajte molim vas, PRIUCENA MEDICINSKA SESTRA!! Bolnica ili Ritopek?!
    Jel na mesto na kom je obavezno pruziti pacijent pomoc i negu, starati se o pacijentu treba da povede telohranitelja sa sobom?!!!
    Pod traumom da idemo u bolnice! Z a l o s n o

  • Jelena

    21.01.2024 09:56
    Ajde zene
    Ima vas jos,sad pricajte ili vecno cutite!!!
  • Novosađanka

    21.01.2024 09:48
    @Milan
    Ako vam treba objašnjenje zašto se neke žene ne bune, ja ću vam ga dati. Zbog odloženog carskog reza posle redovne i zdrave trudnoće sin moje drugarice se zaglavio i nažalost rodila je dete sa silnim oštećenjima. Mesec dana je ostao u bolnici sam, odvojen od majke kojoj nije ni predočeno zašto ne može ostati s njim niti koje su razmere oštećenja. I ona je imala povrede. Zato su bebu i zadržali, u tom šoku im je bilo bitno samo da konačno dovedu svoje dete kući, koliko god poživelo. Beba je dve godine plakala i vrištala 24/7, niko nije mogao da im pomogne. Ostali su bez socijalnog života, prijatelja, majka nije mogla da radi...brak se raspao. Kad imate takvu situaciju vi nemate vremena za bune, birokratiju, sudove. To su unapred izgubljene bitke jer se lekari međusobno štite, vi ste samo ruina koja ima 24h paklene muke i niko vam ne nudi pomoć.
    Danas nikola puni 11 godina, živi samo s majkom u Novom Sadu. U kolicima je, ne vidi, ne može da koristi ruke, da drži glavu, majka ga hrani i presvlači i nosi a već ga jedva nosi. Bolje da vam ne kažem kako i od čega žive, a dete pije i gomile lekova.I vi očekujete u takvoj situaciji da neko ima vremena i snage da se uhvati u koštac s korumpiranim sudovima i traži pravdu?! Sram vas sve bilo na ovim komentarima i molite boga da se nekom vašem ne dogodi ovo!
    Ne mogu više da pišem od suza...Niki moj, sreća neka prati tebe i tvoju hrabru mamu! Srećan ti rođendan ❤️
  • novosadjanka

    21.01.2024 09:21
    Odgovor Djoletu
    Pitaš, ko će da poradja? Pa kao i oduvek, majke radjaju, uz pomoć babica. Lekari - posebno muškarci - su tu skoro suvišni. Smo ako
    zatreba hirurška intervencija. A postoje i žene-hirurškinje
  • zgađen

    21.01.2024 07:12
    Hapšenja kao lek
    Dobro, pritvoriše jednog. Šta je sa ostalima? Ne mislim na lekare.
  • Đurđa

    21.01.2024 07:06
    Đon
    Đole, svako je nevin dok se ne dokaže suprotno. Ovde postoje dokazi, mrtvo novorođenče a trudnoća normalna. Nije mu prvi put. Svedoci, mnogo brojni o opštem bahaćenju belih mantila, što je žalosno u porodilištima.
  • Musaši

    21.01.2024 06:16
    Ko će da nas leči? Pola lekara je otišlo u inostranstvo da radi, a one što su ostali hapse.
  • koko

    21.01.2024 01:34
    ?
    U ovakvoj tragediji nekome je palo na pamet da napiše parolu stihovanu na fazon onih "kuvarica" što se kače iznad šporeta!!? Neverovatno, kao da se neko šali... Ne mogu da verujem šta vidim na fotosu...
    Ovde više niko nije normalan.
  • Milan

    21.01.2024 00:29
    Student zapalio žito!
    Svako zna da se u porodilište ne ide bez 50-150-200 evra, koliko ko nakupi. I nije to juče počelo. Sad se porodilja oglasila na mrežama, a koliko to nije uradilo pre nje? !
    I kad je uzelo medijskog maha, svi su tu uglas. Ajde na lomaču doktora, ne kažem da nema eventualne krivice. Ali, dajte, GDE OVO NIJE praksa?! I šta će političke organizacije na protestu povodom ovoga?! Ljudi, EJ....?!?!? Svi se opet prave blesavi!
  • Igor

    20.01.2024 23:37
    ???
    Nacionalna osnova! Imam utisak da će ova priča dobiti fantasričan zaplet i još fantastičniji rasplet.
  • Mira

    20.01.2024 23:07
    Ne pritvor najstroža kazna
  • Djole

    20.01.2024 22:33
    treba malo više od reči
    Rekla, kazala, ne smeju se hapsiti ljudi bez dokaza, mora da imaju neki svedoci, kamere, ovo nema smisla, više niko neće hteti da poradja.
  • Y

    20.01.2024 22:23
    Carski rez se radio jos u srednjem veku a danas doktore mrzi da se cimaju bez koverte.
    Koliko kosta zivot bebe doktore???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna