Autor: 021.rs

Info
06.02.2024.
21:18 > 21:21
Nakon potresnih svedočenja o akušerskom nasilju najvažnije pitanje koje u ovom trenutku muči mame je: kako da, što mirnije i staloženije, odu u porodilište kada dođe vreme.
  • Dobro

    06.02.2024 22:41
    Pitanje
    Sve je ovo otišlo predaleko. Sa jedne strane, mora se pričati o tome, ne smemo ćutati ni žmureti na ta zlodela,a sa druge strane ovo može jako uznemiriti trudnice, kao i žene koje planiraju trudnoću. Treba nam više stručnog osoblja, trebaju nam neukaljani doktori, sestrice, koji imaju osećaja, koji nas razumeju. Buduće mame ne smeju da strepe, ne smeju da misle o najgorem. Dovoljan je strah od samog porođaja, kao bolnog čina, a ne još i taj strah hoće li preživeti one i bebe :( Trgnite se medicinari, mi nismo stoka, ne idemo na klanje, nemojte nas tako ni tretirati!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna