Autor: Beta

Info
10.02.2024.
14:31
Zbog rasta obolelih od velikog kašlja, veoma zarazne i opasne bolesti za koju postoji vakcina, Lekarska komora je apelovala na roditelje da vakcinišu decu u skladu sa kalendarom obavezne vakcinacije.
  • nastavak

    10.02.2024 20:40
    agende depopulacije satro "zastita narodnog zdravlja" ali fino upokovano za slepce dok "elita" trtlja o "nauci" a ovaca za klanje sve manje uskoro ce se sa "humanih" vakcina preci na nozeve i maljeve i konz logore ali naravno to je u cilju "zastite narodnog zdravlja" gde su dr kon i ostali trovaci a da nova ekipa placenih ubica dolazi a ovo je najava za hajku vec vidjeno samo ne razumem kako se ne plasite vecnosti u paklu?
  • Kolega

    10.02.2024 20:26
    Potanje
    Pozdravljam inicijativu. Ujedno koristim priliku da potam hoće li neko odgovarati što pedijatri neretko imaju 60-70 pregleda u smeni? Može li komora da se angažuje oko toga da pomogne domovima zdravlja kojima nedostaju lekari? Ubi nas ovaj ortoped.
  • Tišina tamo

    10.02.2024 17:38
    Nestorović je još uvek član LK? Onda vi nemate šta da kažete.
    Pametnije je da se oslonimo na prirodnu selekciju da reši antivaksere, nego na takve "lekare".
  • Pera

    10.02.2024 16:40
    Uvesti evidenciju potvrda koja izdaju privatno lekari da se dete ne moze vakcinisati (za novac). Kada neko odskace od statistike odmah provera i drakonska kazna trajnog oduzimanja licenca ukoliko je zloupotrebiti ovlascenje dato licencom - dozvolom za rad.
  • potpis pečat

    10.02.2024 16:37
    To kada uvede zakonsku potvrdu o sastavu i garanciju o bezbednosti vakcina, kada izjednačite krivičnu odgovornost lekara i ministra zdravlja za neželjene pojave sa kaznama za najteže krvne delikte, i milionsku odštetu u evrima.
  • Istina

    10.02.2024 16:14
    @Lekar
    Posle dve decenije ignorisanja neprestanog sigmatizovanja jednog od največeg napretka savremene medicine, LKS se konačno oglasila. Umesto da je na samom početku sankcionisala članove koji su svojim teorijama zavere doprineli urušavanju sistema javnog zdravlja ova institucija je praktično podržala njihovu popularnost. A u delokrugu rada joj je upravo sve navedeno u Vašem komentaru. Gotovo ništa od toga nisu do sad radili i sad apeluju na roditelje. A šta je sa apelom na neke iz svog Registra?
  • Lekar

    10.02.2024 14:51
    Imati vi i druge ingerencije
    Hvala komori što daje ovakva saopštenja, ali imate vi u vezi sa ovom stvari još mnogo nezavršenog posla:
    - Objavite koliko ste licenci oduzeli lekarima koji su pacijentima i javno govorili protiv obavezne imunizacije.
    - Zaštitite pedijatare na sudu od sudija koji u predmetima protiv roditelja koji ne žele da vakcinišu svoju decu, pozivaju pedijatre da svedoče i ophode se kao da su oni optuženi (na stranu što ni ne treba da svedoče jer imaju sve u zdravstvenim kartonima).
    - Koliko ste novca izdvojili za plaćanje lekarske greške kada je pacijent oboleo od zarazne bolesti jer mu je lekar savetovao odlaganje vakcinacije?
    - Koliko ste novca izdvojili za besplatne kontinuirane edukacije lekara na ovu temu?
  • НН

    10.02.2024 14:50
    ... џаба апел ...
    ... глувима је џаба викати ...
    ... само ригорозна контрола вакциналног статуса и драконске казне по џепу ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna