Autor: FoNet

Info
24.02.2024.
15:26
Atletičarka Milica Gardašević osvojila je Zlatnu ligu u skoku udalj.
  • w/e

    24.02.2024 23:25
    smaraci
    Sport je showbusiness, ko donosi vise gledalaca i cijih dresova se vise proda, taj vise zaradjuje. Nikog ne zanima da li je u pitanju olimpijski sport ili koliko se ko trudio. Bitni su rezultati sportista koje drugi mogu da unovce, pa se na osnovu tih prihoda odredjuju prihodi sportista.
  • Fff

    24.02.2024 21:34
    @nwanko kanu

    O cemu ti pricas covece. Uporedjujes igraca kabela i ljude na olimpijskim igrama. Ugasiti fudbal sto pre bi bio spas za sport.
  • Nwanko Kanu

    24.02.2024 20:03
    @Vojvodina
    Zaradjujes koliko doneses za sto. Kad Milica Gardasevic bude popularna kao Tadic, Milinkovic-Savic, Ivanic i drugi izdanci Vosine skole zaradjivace i ona. Isto kao sto sa druge strane igraci Kabela, Proletera i GAT-a ne zaradjuju kao Milica, a narocito ne kao Spanovicka, kao Spanovicka tesko i da bilo koji fudbaler van Zvezde i Partizana zaradjuje.
  • Vojvodina

    24.02.2024 15:40
    Pravi
    Šampione u Atletici decenijama Evropske Svetske medalje. Bravo za Milicu za osvajanje zlatne lige. Valjda je i zaradila nešto od Iaaf svetske federacije. Paradoks da fudbaleri u ovoj mućak ligi koji igraju treće razredni fudbal zarade za godinu dana više nego naše a svetske najbolje atletičare iz AK VOJVODINA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna