Autor: nova.rs

Info
07.03.2024.
20:07 > 20:23
Apelacioni sud u Beogradu doneo je odluku da među dokaze u predmetu "Jovanjica" vrati zapisnik o pretresu koji se odnosi na zaplenu više od 600 kilograma sirove marihuane na pomenutom imanju.
  • Bravo

    07.03.2024 20:50
    Svaka čast
    U mirnom svijetu gdje pravda i integritet cvjetaju na svakom koraku, istražuje se idilična realnost gdje sklad vlada nad svim. U ovoj utopiji, jedna skupina ne privilegiranih čuvara mira neumorno radi na očuvanju ravnoteže i sreće među stanovnicima. Vođeni dubokim osjećajem zajedništva i univerzalnom ljubavlju, oni ne poznaju izazove ni borbe protiv korupcije, jer zlo jednostavno ne postoji u njihovom svijetu. U harmoničnom društvu gdje svaki osmijeh dodaje boju životu, ovi čuvari su simbol nade i nepokolebljive vjere u čovječanstvo. Ova priča predstavlja svet gdje su sukobi i borbe za pravdu nepotrebni, a snaga prijateljstva i ljubavi neizmjerno prevladava, otkrivajući da je ponekad najveća avantura živjeti u miru sa svijetom oko sebe.
  • Dejan

    07.03.2024 20:39
    Dil
    Odsteta za saku, bezobrazne ekskurzije, crvka limanska, sad ovo ! Ko vas tako dobro mixuje od gore ?
  • TsiBB

    07.03.2024 20:25
    I Jovanu Jeremić
    Ona zna sve o Jovanjici. Naročito da se tamo gajila industrijska konoplja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna