Autor: 021.rs

Info
11.03.2024.
19:10
Zrenjaninska policija, u saradnji sa policijom u Subotici, rasvetlila je krađu iz kuće u Novom Bečeju, a uhapšena su dva muškarca.
  • Vinko Močaj

    13.03.2024 21:32
    Kradja
    Ko jos drzi tolike pare u kuci! Da su ciste,bile bi na sigurnom,ili orocene u nekoj banci.I treba,neka su maznuli,i ja bi isto uradio.Samo ne sa njih 3-je,jer je to siguran “pad”..Neko mora da se pohvali,nemogu da cute i posle 5 godina polako troskare! Verovatno se odma kupovalo sve dobro,skupo,jer je nas mentalitet takav!!!
  • Gradište

    13.03.2024 11:56
    Gotovina-banke
    Malo je teže staviti veću količinu gotovine (naročito devizne) u banke, pošto je njima obaveza tražiti dokaz o poreklu istih. Znači, nisu čista posla.
  • Zoran

    12.03.2024 18:07
    Dve čađave dvocevke

    "Lock, Stock, and Two Smoking Barrels"

    Držanje tolikog keša "u slamarici" je malo jače krivično delo. Ovoo, kao i sve ovde, bazdi na radikale i njihove hohštaplerske muljačine! Ukoliko nije, a teško da nije, prvo mora da se ispita vlasnik ili moguće "vlasnik" tolike love odakle mu i da li je izmirio PDV. I naravno, "dvojica" su tipovali kuću na osnovu insajderse informacije. Rečju, krimosi maznuli kriminalcima. Tu će neko uskoro ili da pogine ili da do kraja života hoda "na točkovima" i da jede na slamku...
  • NS

    11.03.2024 21:23
    Ne razumem ljude koji drže toliko novac u kući. Pored toliko banaka gde mogu da podignu novac kad požele uz malo novca za održavanje računa oni rizikuju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna