Autor: RTS

Info
28.03.2024.
13:42 > 16:55
Podaci pokazuju da se od 2006. do 2022. godine potrošnja hleba po glavi stanovnika u Srbiji gotovo prepolovila. Godišnje umesto 91 kg koliko smo ranije konzumirali, sada pojedemo svega 48 kg.
  • Perica

    30.03.2024 00:35
    Ma
    preskup je i narod gladuje.
  • Zoran

    29.03.2024 08:17
    Zoran
    Mi nemamo taj luksuz da kupujemo hleb u pekarama svaki dan i samostalno ga mesimo.
  • ja

    29.03.2024 07:54
    Beskvasni hleb
    Kao i nekoliko ljudi odavde, pravim sam svoj beskvasni hleb (jednom nedeljno, vikendom) već skoro 4 godine, a u radnji kupim samo kada baš ne mogu da stignem da napravim (jednom u mesec-dva). Odnos kvaliteta domaćeg i kupovnog je nebo i zemlja...
  • Lila

    29.03.2024 07:30
    Hleb je očajno lošeg kvaliteta, sa mnogo aditiva i farbi. Zato se manje kupuje, ko god može pravi ga sam. Jaka mudrost, brašno, voda, malo soli i maja, kvasac, ili soda bikarbona i limun. Bude dugo lep, sve se pokede, nema bacanja.
  • rale

    29.03.2024 06:28
    Izbacio 90 posto hleba i mlecnih proizvoda koje sam nekada jeo i stomak se leci i oporavlja. Do kraja zivota skidacu se sa djubre hrane koja je ovde standard.
  • neprikosnoveni lider

    29.03.2024 06:16
    Regiona
    "Hleb sve manje jedemo:"


    I ne samo hleb.
  • DeanMartind

    28.03.2024 23:20
    Hleb mi uzima pravu hranu iz usta.
    Svega vise pojedem i brze svarim otkako sam prestao da jedem hleb.
  • Komšija

    28.03.2024 22:00
    Podbara
    Što se tiče hleba u Novom Sadu,da nije pekare Aka na Ribljoj pijaci i pekare Vuk u Temerinskoj,ne bih ga ni jeo(ili bih ga sam mesio).
    Nije reklama.
  • Србин пише ћирилицом

    28.03.2024 20:03
    .
    То више није хлеб. То је нека врста сунђерасте материје.
    Произвођачи су претерали сваку меру са тим хемикалијама за надувавање.
  • oOo

    28.03.2024 19:33
    sirotinjo jedite kolace
  • Slucaj

    28.03.2024 19:20
    Ako ne bude ni zetvenih ostataka da se zaoru, ode zemljiste u klinac. Moze sve pod beton.
  • AGA

    28.03.2024 18:43
    Glupost
    Kao sto Kinezi imaju jeftinu hranu, pirinac, mi imamo psenicu. to je uslov za prezivljavanje. Zakljucci ovog novinara apsolutno je ne poznavanje trzista i potreba za psenicom.
  • Suština

    28.03.2024 18:10
    Više se jedu peciva. Naročito u bogatijim mestima, pljeske, girosi i slično.
  • Aco

    28.03.2024 17:47
    Ako sudim po sebi, količina pojedenog hleba je i manja. Tamo gde sam ranije jeo hleb, sada jedem kukuruz, pirinač ili krompir, a i to količinski malo.
  • Nana

    28.03.2024 17:46
    Evo ima već dve godine kako sama pečem hleb, od raznih vrsta brašna i ne kupujemo ga više. Toliko su ga naduvali da je nejestiv, ovaj moj pojedemopo krišku i najedemo se, težak i kompaktan. Vidim da je to i trend po društvenim mrežama da se peče kući, pogotovo onaj sa majom.
  • Leona

    28.03.2024 17:37
    Kupiti hleb danas, čitava nauka! Kvalitet užas. Osuši se u roku od 2 sata. Ne može se seći i mazati. Ili se previše oseti kvasac i lepo se koristi sredina hkeba kao plastelin. Svi nešto više liče na peciva, naročito po težini. Oni sa dodacima susama i sl. su oho-ho skupi.
    Kvalitet jedva zadovoljavajući, cena nezadovoljavajuća.
  • Silver

    28.03.2024 17:35
    jede se manje leba jer perai sve manje znadu da pravidu lebac vecina nema pojma kako se pravi lebac a to sto zovu lebac nema veze sa nozgom....
  • Dragan

    28.03.2024 17:11
    Jedemo ubedljivo najlošiji hleb.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna