Autor: Beta

Info
29.03.2024.
17:51
Koalicije "Srbija protiv nasilja" i NADA, zajedno sa inicijativom "ProGlas" usaglasili su jedinstvenu platformu sa kojom će opozicija nastupiti na skupštinskom kolegijumu.
  • Nik

    30.03.2024 01:24
    Jedan osnovni zakon da se donese. 2 godine od promene prebivalista ili boravista da je uskraceno biracko pravo na lokalnim izborima. 2 godine od dobijanja drzavljanstva, na bilo kojim. Nema druge.
    Mislim steta je toliko velika da cak i da se sad na brzinu donesu ovi zakoni i primene retroaktivno, vec su oni isprebacivali ko zna sta vec. Ali opet, kontrola za ubuduce. Kad smo vec takve ovce...
  • Deda

    29.03.2024 22:10
    Ostaje samo 40 dana do izbora u Beogradu. Krajnje je vreme da vlast i opozicija zajedno izvrse reviziju postojecih birackih spiskova u svim beogradskim opstinama i izbore se za podjednak pristup javnom servisu svim ucesnicima. To je najvaznija tema u parlamentu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna