Autor: Beta

Info
01.04.2024.
22:56 > 22:49
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak potvrdio je da će se u četvrtak u Briselu ponovo sastati glavni pregovarači dve strane.
  • Izbaciti EU posredni

    02.04.2024 11:08
    iz pregovora
    Srbija treba da izbaci "EU posrednika" iz pregovora i da sve vrati u SB UN. To je pod obavezno uraditi zbog ovokg ukidanja dinara i prijema Kosova u SE.
    Izbacivanje "EU posrednika" je veoma lako uraditi jer je odluka o tome donešena 2010 god na GS UN ( Generalna Skupština UN) koja nije obavezujuća. Pošto odluke GS UN nisu obavezujuće, postavlja se pitanje Vučiću što ne izbacuje "EU posrednika" iz dijaloga i sve ne vrati u SB UN uz prisustvo Kine i Rusije ?
    Vučiću odgovori, prozivao si Žute da su pregovore premestili iz SB UN i ubacili EU posrednika, zašto sada ti ne vratiš pregovore o Kosovu u SB UN ? Kad se zna da su odluke GS UN neobavezujuće i mogu još danas da se prekinu i nikom ništa. Odgovori Vučiću na tv-u jesu li odluke GS UN obavezujuće, a pošto svi znamo da nisu obavezujuće, onda odgovori zašto i dalje držiš "EU posrednika" u dijalogu oko Kosova ? Kad prisustvo "EU posrednika" nije obavezujuće jer nemaju dozvolu SB UN, nego samo imaju neobavezujuću odluku iz GS UN ?
  • .

    02.04.2024 01:31
    Svrha politicara je ne da resavaju nego stvaraju probleme pa od njihovog "resavanja" da zive i onda u krug...
  • pa

    01.04.2024 23:54
    da
    kakvi pregovori svaki pu ovi nasi odu pa kao nece onda drugi put docu i sve prihvate to nisu pregovori to je cista izdaja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna