Autor: Beta

Info
15.04.2024.
23:10
Na putnom prelazu na pruzi između stanica Sremska Mitrovica i Martinci, nešto posle 17 časova, kamion je naleteo na teretni voz i tom prilikom povređeno je troje putnika iz kamiona.
  • 021

    16.04.2024 06:20
    Eto. I čemu onda automatski branici i polubranici sa svetlosnom signalizacijom i svi oni saobraćajni znakovi na pružnom prelazu kad ih bagra bahata izlomi i izignoriše? Zašto se Infrastruktura železnice Srbije uopšte trudi da ih postavlja i zašto troše dah uzaludno apelujući? Trebali bi svakog mašinovođu da opreme bejzbolkom i ovlašćenjem da overi idiota ako preživi.
  • Tune L

    16.04.2024 00:08
    Zar mora baš pored O.Š.?
    Ovo je vest, a kada u BT ispred O.Š. " Č. Lajoša ", ceo dan i celu noć stoji pretumbana cisterna Pančevačkog preduzeća za prevoz, nigde nikog! Nadležnima treba valda da se nacrta da toj cisterni, u tom stanju, tamo mesto nije!? Ta cisterna je bila metalik, boje ogledala, koja je na suncu dobila još više na pažnji. Ovo pišem da bi ste razumeli strah i zabrinutost stotine osnovaca dok prolaze pored nje. Stajala je tamo bez ikakvog upozorenja ili obaveštenja da je sve u redu i da neće ništa da curi ili eksplodira. Mnogi su je i slikali, a poneki nastavnici su morali da postanu i psihoterapeuti, kako u školi, tako i na društvenim mrežama. Da stvar bude još gora, baš taj dan je i "Žibel" zaudarao, a navodno je ugrađen i pušten u rad novi prečistač od 10 miliona evra... Pa sad ti znaj u tolikoj zbrci mirisa, jel cisterna pušta ili ne pušta neke toksične mirise, kada je ceo grad bio pod toksičnim udarom. Totalni HAOS zbog nečije gluposti i neodgovornosti da se cisterna uparkira na neko pristojno mesto, a ne pored O.Š. na sve oči đaka.
  • Boco

    15.04.2024 23:50
    Ako je kvo istina vozača kamiona treba uzatvor bar 20 gidina i oduzet mu kamion.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna