Autor: Beta

Info
22.04.2024.
09:52
Advokat Rodoljub Šabić ocenio je da je potpuno neprihvatljivo i krajnje uznemirujuće da ni posle dve sedmice od smrti D.D. u policijskoj stanici u Boru nadležni nisu pružili javnosti informacije.
  • Particulare matter

    22.04.2024 13:26
    Narod u Srbiji je zatucan. Ne voli pamet ni istinu. Zato veliča Putina. Voli što Rusija vrši teror i masakre po Ukrajini, ubija nevine civile, uništava sve pred sobom. Njima nema veze što država mora da garantuje bezbednost pritvorenom ili privedenom licu a on je mrtav i ako možda ništa ne zna o tom slučaju i nevin je.
  • dule

    22.04.2024 13:02
    Војислав
    22.04.2024 • 10:27
    Крвна освета или инквизиција?
    Да ли су га пребили затвореници или полиција?
    Да би му извукли информације или да би га казнили за братов злочин?



    Tako je druze. Sta ce nam koji kufer sudovi, dovoljno je da se sastanu Informer, Kurir i Pink pa da presude ko je kriv. A i majka se jeftino izvukla, jel tako? Posto su i njoj vec bili presudili, samo niko nije stigao da izvrsi kaznu?
  • WY

    22.04.2024 12:00
    Ubice su priznale da su ubili Danku. Što ne kažu gde je leš? Na koji način oni to treba da kažu. Šta policija treba konkretno da uradi da bi saznali lokaciju
  • Dejan

    22.04.2024 10:58
    "MUP je odmah nakon smrti D. D. saopštio da je osumnjičeni umro prirodnom smrću, jer mu je 'iznenada pozlilo'

    40 god čovek, živeo normalno, jedan dan napravio to što jeste, drugi dan "preminuo" u policiji.

    Drugi godinama bili na ratištu, od naših prostora do Avganistana, Iraka, Tajlanda, preživeli masakre i torture, koncentracione logore u drugom svetskom ratu, i ostali živi, a ovaj nije...

    Život nam svima mogu skratiti ako dignu ruke na nas, imajte to na umu.

    Glasajte!
  • Војислав

    22.04.2024 10:27
    Крвна освета или инквизиција?
    Да ли су га пребили затвореници или полиција?
    Да би му извукли информације или да би га казнили за братов злочин?
  • Milan NS

    22.04.2024 10:23
    Ovo
    "On je zaključio da ovako nešto, u normalnim prilikama i normalnim zemljama, osim krivične odgovornosti neposrednih izvršilaca krivičnog dela neizostavno podrazumeva i političku i moralnu odgovornost onog ko je saopštenje dao, odnosno odobrio bez obzira na to na koliko visokoj ili najvišoj poziciji u hijerarhiji policije odnosno ministarstva bio" je najvažniji problem i jasno je da javnost neće dobiti istinitu informaciju o tome šta se zapravo dogodilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna