Autor: FoNet

Info
29.04.2024.
08:46
Predsednik Nove DSS-a Miloš Jovanović izjavio je da će 2. juna biti održani "Vučićevi i Hilovi izbori u Beogradu" i da deo nekadašnje koalicije Srbija protiv nasilja ide na izbore kao ovce na šišanje.
  • desni-centar

    29.04.2024 12:14
    Ko god da izađe od stranaka koje su za odbranu teritorije i državnosti glasaću za njih , a protiv Vučića koji ništa ne preduzima posle poglavlja 35 i dalje se sastaje sa EU zamenicima sekretara, ne vraća dijalog u UN !
    Valjda će biti neka koalicija desnog-centra za koje ću da glasam ako ovaj DSS ne izađe na izbore ?
  • Dete Srce

    29.04.2024 10:36
    Mi Vas Volimo (MVV)
    Baš mi je simpa politika opozicionih stranaka koje sve šti se dešava, izokreću, ukrašavaju i pakuju u paketiće "pakosti" upućene SNS-u i predseniku Vučiću. To se nama deci dipada, pa ih gotivimo, jer su baš smešni. Mislim da su mnogi od njih "odraslih" opozicionih političara ostala neozbiljna deca u duši ili samo pokušavaju da nas opčine, što i uspevaju. Hoću reći da građani ne bi trebali da se sekiraju mnogo, jer za većinu nas dece, oni su samo šaljivi i smešni bez puno sposobnosti da nešto bitno promene. Hoću reći da imate vere u nas i da nismo baš toliko naivni koliko su oni umislili da jesmo. Naša radost je i Vaša, ali to oni nikada videli nisu. Šmrc!
  • Nikola

    29.04.2024 09:42
    Kako se dogodilo da Jovanović postane veći Đilas od Đilasa?
  • mile

    29.04.2024 09:11
    Bolje mu je da ćuti.Krivi im je što Savo ide na izbore. I što će pokupiti nihove glasove kao i Đilasovih poslušnika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna