Autor: RTS

Info
02.05.2024.
06:45
Narodni poslanici u devet časova nastavljaju prvu posebnu sednicu čija je jedina tačka dnevnog reda izbor Vlade i polaganje zakletve predsednika i članova.
  • Pićuka

    02.05.2024 10:41
    I moja supruga radi sve dane praznika za 55.000. Ja ne radim jer sam zaposlen u JKP, 35 godina, sa platom od 115.000. Nije njima lako. Mora se zaraditi za održavanje tri nekretnine, nasleđene, kositi trava na par placeva, platiti registraciju, školovati decu, ići na more u "Srbiji", dati donaciju za bolesnu decu i ostale, platiti kiriju, jesti, oblačiti se, kupiti knjige, za školu, ostalo ne čitaju mada je beletristika jeftinija od porodične pice. A gde je Luj Viton, Armani, parfimerije par ekselans, ovo je sa kursa stranih jezika. Kako je to težak i zahetavan život, na ivici noža. Mnogo je lakše biti u opoziciji. Pričaš šta hoćeš a oni moraju da pričaju, tekst koji moraš naučiti. A sav život su učili ništa. Bez obzira na diplome, mastere i doktorate. O životu su naučili jedino, ja i sam ja.
  • Hannah Montana

    02.05.2024 08:50
    Tupav narod
    Mi vec 1,5 mesec ne znamo gde je telo nestalog malog dvogodisnjeg deteta,ali znamo da je tokom istrage batinama ubijen jedan covek,sto je vestacenjem dokazano. I sada se ministar te iste policije koja ne moze pronaci telo,a ubija gradjane premesta na poziciju ministra odbrane na kojoj poziciji je bio te je za vreme njegovog upravljanja ,njegovim insistiranjem da se sleti po magli na aerodrum Surcin poginulo 7 ljudi pri padu helihoptera i niko nije odgovoran za tragedije za koje je direktno odgovoran bas taj ministar kome nije palo na pamet da podnese ostavku !!
    Ta vlada,sa takvim ministrima ce voditi drzavu isto kao sto je vodi vec 12 godina i pitanje koliko cemo se jos srozati u bedu, lopovluk i nemoral,pre nego sto se narod prizove pameti i skloni kriminalce sa vlasti.
  • Fuj49

    02.05.2024 07:33
    Živ nisam
    Hoće li izglasati tu ekstra kvalitetnu vladu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna