Autor: RTS

Info
02.05.2024.
08:29
Nakon što je razbijen lanac distribucije falsifikovanog keksa, deterdženta i šampona za kosu, postavlja se pitanje koliko je takvih proizvoda na rafovima i tezgama.
  • Sone V

    03.05.2024 13:33
    ????
    Pa da mi narod cemo da tumaramo po radnjama i trazimo falsifikovanu robu, kojom nas truju a VI raznorazni strucnjaci, masteri i doktori nauka cete se samo slikati i snimati na tveu
    I da smejacete nam se u lice
    More mars na ulicu i zaradite platu i opravdajte zaposlenje
  • Elena

    03.05.2024 10:01
    Nismo valda naivni
    Sta mislite da u prodavnicama nema tih falsifikovanih stvari.Ima i te kako.Kupi gazda na crno po niskoj ceni pa kupi isti taj proizvod po fabrickoj ceni i onda samo ubacuje,a ima kao pokriće otpremninu iz veleprodaje.
  • Slavko

    02.05.2024 10:27
    E bunili ste se za kase na pijacama jer sverceri iz Madjarske ne mogu da zarade,em sverceri em ovi sa flas robom.Kao ostaće radnice bez posla.Za nije bolje da rade isti posao u marketu neko da se smrzavaju na pijaci.Posten paor ne prodaje na pijaci već nakupci i sverceri.
    Obavezno kase na pijacama.
  • UntaBoy

    02.05.2024 10:08
    "Zamena teza"
    Gospođo draga,pa molim vas!!!Kako možete da tvrdite da se niko ne javlja na telefonske pozive???Pa inspektori su non-stop na terenu...RADE ljudi i prekovremeno da budemo bezbedni!!!!Naravno da postoje inspekcije koje nisu nadlažne i one su ne nadležne,za razliku od naDležnih koje rade!!!Eto i pročitasmo i za banane,paradajz...tako da sugrađanko mi ustvari nema potrebe da brinemo za inspekciju tj za nas....mi smo bezbedni u svakom pogledu...tako da molim vas???Pustite "organe" da rade svoj posao....
  • Nikola

    02.05.2024 09:43
    Upitan kvalitet
    Falsifikovana roba ne znači da je i kvalitet obavezno niži. I Zapad ima "robu za istočno tržište". Kod nas vladaju monopoli i u proizvodnji i u trgovini, te se ostvaruju izuzetno visoki profiti. Nije sve u "skupljim i kvalitetnijim sirovinama". Cene diktiraju pojavu falsifikata.
  • Hannah Montana

    02.05.2024 08:55
    Kada pozovete inspekciju nije ta odgovorna i umesto da primi prijavu i prosledi dalje,daje se preporuka da se pozove druga inspekcija,koja se ne javlja na telefon,a kada se posle 2 dana jave na poziv,isto kazu da nisu odgovorni.Salter ne postoji,osim telefonskog broja koji kao sto sam objasnila ne funkcionise i oni koji trebaju da nas zastite od zaraze,falsifikata i prevara oni nisu odgovorni !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna