Autor: Euronews Srbija

Info
08.05.2024.
11:20
Dečije sedište za bicikle robne marke "Thule" povučeno je sa tržišta Srbije zbog hemijskog rizika, navodi se na sajtu sistema za uzbunjivanje o nebezbednim proizvodima (NEPRO).
  • Лала

    08.05.2024 15:59
    Није него...
    Не будите наивни, каква инспекција открила!??

    Произвођач, (Thule) је издао обавештење о добровољном повлачењу односно замену, а то ће пре бити због америчког и канадског тржишта, а не баш српског.

    Да неко нешто стварно то овде контролише, бар 90% производа из кинеских продавница би било повучено са тржишта... (или не би ни успело да пређе границу и уђе у земљу).

    PS: Ima Srba koji pišu latinicom, to ih ne ne čini manje Srbima od onih koji pišu ćirilicom. Kakve to uopšte veze ima sa ovim člankom?
  • @srbin koji ne cita

    08.05.2024 15:30
    A gde pise u tekstu da je to sediste inspekcija povukla? Da nisi tako pasivan kao sto jesi, i da manje pretpostavljas, video bi na sajtu proizvodjaca da je upravo proizvodjac taj koji povlaci sediste, i to ne samo sa srpskog trzista.
  • Србин пише ћирилицом

    08.05.2024 13:53
    Браво, бар у нечему да инспекција реагује на права и здравље потрошача!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna