Autor: 021.rs

Info
10.05.2024.
11:50 > 14:28
Vlada Republike Srbije obećava da će biti vlada kontinuiteta, u šta se lako može poverovati jer ni nova Vlada, poput prethodnih, neće voditi odgovornu politiku zaštite socijalnih i ekonomskih prava.
  • Mbm

    15.05.2024 13:17
    Ista retorika vlade neuspeha
    Niti postoji odgovorna vlada bez gradjana, niti gradjani imaju gde i sta da rade, niti se dugovi ino kreditorima mogu vraćati novim zaduzivanjima kako to rezim radi,. Vlada se bavi sobom, i jedina razlika u odnosu na raniji saziv, je povecanje broja članova za plate i staž. Vlada Srbije ne zna da radi svoj posao, ugrozava bezbednist i opstanak sopstvenih gradjana koji su temelj drzavnosti. Vlada ne saradjuje sa gradjanima, ne razime sta je to drzava, zabranjuje zaposljavanje i nijr sposobna da oformi ni ssvete za zaposljavanje i da obezbedi prihod od koga gradjani mogu da zive. Sposovna je samo da izlazi pred kamere i provodi isprszne i beskorisne price i troskove, a nebrigom o stanovnistvu isto sistematski unistava, zabija u novi ciklus bede, besposlice i vrsi dalje rasprodaje drzavne imovine i resursa. Licni interesi istog jezgra propadanja nacije i drzave, bezakonje, prisilna otpustanja, nepostojanje socijalne države, nisu ksrakteristike legitimnosti vlade. Povecan broj i omasovljenje (zavetnica Milica , Djuric,...) ne donose nikakav boljitak narodu, vec samo nove dugove i haotično stsnje bezakonja i licne i zivotne ugrozenosti svakog drzacljanina Srbije. To nije vlada legitimnog saziva i legitimnih interesa gradjana i drzave u funkciji gradjana, a ne pojedinca i grupe.
  • Heruvim

    11.05.2024 08:54
    @zz top
    Tim koji pobeđuje se ne menja , izdrži hehe !
  • zztop

    10.05.2024 17:42
    Kad radiš i biraš stalno isto kako se možeš nadat drugom rezultatu ..
  • Eon

    10.05.2024 16:59
    Vizionar
    Kažu da vučević nema viziju, valjda vođa nema viziju? vučević je samo marioneta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna