Info
31.03.2012.
11:55
Odlukom Socijalno-ekonomskog saveta u Srbiji će, od 1. aprila važiti nova minimalna cena rada od 115 dinara po radnom satu, što znači da će ubuduće zaposleni primati "minimalac" od 20.010 dinara.
  • novosađanin

    31.03.2012 13:46
    foliranti
    Nekada sam uvažavao stručna mišljenja "uvaženih" naših ekonomista sve dok nisam ih uhvatio u sopstvenim lažima. Onako kako su nas učili na fakultetita ili usmeravali na literaturu, nije se poklapalo sa njihovim ličnim delovanjem bilo da su se približili politici ili pojedinim tajkunima. U cenu proizvoda ili usluga ulazi i cena rada, neraskidiva. Ako ne možeš prodati proizvod i isplatiti radnike nemoj ni proizvoditi. Ovako postigneš cenu koštanja naplatiš proizvod a NE PLATIŠ radnike tako bedno i minimalno, kao i njegove doprinose nemoj ni radi.
  • Slusalac

    31.03.2012 12:24
    Foliranrti ekonomije
    Uniju poslodavaca Srbije mogu da razumeme,jer ljudi su naucili da zaposlene prijavljuju inace na minimalac,pa sada kad je on povecan nikako im ne odgovara.
    Dezurni ekonomista Miroslav Zdravkovic je takodje podparol pomenute unije,jer u zemlji Srbiji nema ekonomiste da izne se misljenje u javnost osim spomenutog gospodina,zatim Culibrka i Bajeca . Svi mediji se utrkuju da objave njihovo misljenje.Zar ne postoje ekonomski analiticari osim pomenute gospode.Da zaboravio sam i Busatliju .I on je iz iste ekipe.
    Pitajte za misljenje gospodina Branka Dragasa kad je rec o ekonomskim temama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna