Info
01.05.2012.
13:42
Predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev odobrio je sporazum, prema kojem će Srbija dobiti 308 miliona evra kredita za izgradnju dela autoputa ka Jadranu od Ljiga do Preljine, na Koridoru 11.
  • 16.01.2013 00:55
    James
    Trebate li kredit? ako da zajam osigurati info.Name: Iznos: Trajanje: zemlja: telepone:
    e-mail: pauljames558@yahoo.com
  • 20.09.2012 07:31
    olga

    Pozdrav!


    Jeste li u potrebi za zajam za početak ili povećati svoj ​​posao? Trebate li kredit za isplatiti Vašeg računa ili duga? Ovdje je dobra vijest za vas kao borofinservice (legitiman i renomirani financije tvrtke u Londonu, Velika Britanija) je dano kredit nikome u potrebi diljem svijeta. Svaka zainteresirana zahtjeva treba nas kontaktirati putem: borofinservice@gmail.com

    Vi ste 100% Garantirano u roku od 24 sata od primjene biste dobili kredit.

    Potpisano: Uprava.
    borofinservice




  • Dr Petrović@EvoOvako

    02.05.2012 20:26
    Vojvođanski jer je to veoma veliko "V"
    Kanali su postojeći, ali su zapušteni. To bi trebalo da znate. Tu su "Montenigersi" kako to napisaste Velikim slovom, veoma krivi, jer su listom svi ovde na rukovodećim mestima. Naših tu ima veoma malo. Vojvođanske poplave, u smislu sanacije, su plaćene vojvođanskim novcima ( kao, uostalom i fabrike po Sloveniji, kao što su iz Vojvodine rastavljene i odnete i pruge i fabrike itd. ), a nastale su uglavnom zbog loše projektovanog Đerdapa, gde je Vojvodina ostala bez prirodne drenaže ( u čemu dobrim % kumuju i zapušteni kanali ), ali, kako vidim, Vi ni to nećete shvatiti, jer ste sigurno mlađi od mene, pa merite svet po svome iz svoje fiktivne visine.
    Ovo pišem zbog onih koji čitaju, a ne zbog onih koji, kao što Vi to radite, "čitaju".
  • sale novosadjanin

    02.05.2012 10:48
    da necete mozda
    dici kredit i za neki auto put prema tzv rs ?
    kome trebaju auto putevi koji vode-nigde ?
    vojvodina ne bi trebalo da ucestvuje ni sa jednim jedinim dinarom !
    vojvodini trebaju dobri putevi prema madjarskoj,austriji,nemackoj,hrvatskoj,
    sloveniji,italiji......
    ps-malo je sto smo im izgradili luku bar i 10-15 godina uplacivali pomoc ?
  • EvoOvako

    02.05.2012 09:29
    @De Petrović
    Poštovani, izgleda da i polupismeni ljudi mogu postati doktori - "Vojvođanski" se piše malim slovom, ali 'ajde 'de, mladi ste - naučićete. Dalje mislim da je neko i tadašnjoj AP Vojvodini pomogao posle silnih poplava, a nešto ne sećam ni velikog zahvaljivanja od strane političara Vojvodstva SRPSKOGA! Dalje, Vojvodina ima izgrađenu kanalsku mrežu, ali se ne koristi. Nemojte reći da su Montenigersi i za to krivi. Pustite ta prepucavanja lokalnog karaktera, jer nas ovi opasno zadužuju!
    Što se tiče zaduživanja i političara imamo veoma slično mišljenje.
  • Radenko

    01.05.2012 23:01
    @ dr petrovic
    Zalosno je da ti imas doktorat sa glupostima koje si napisao !
  • EvoOvako

    01.05.2012 21:27
    Ajoj
    Zaduživanje - to je jedini "uspeh" naših političara!!! Da nije tužno bilo bi smešno!
  • Jogi Letač

    01.05.2012 16:43
    Fali informacija, koliko godina treba napalaćivati putarinu da se otplati kredit za ovaj auto-put. Naravno, to je kako mali Đokica zamišlja, a naši vajni stručnjaci su to sigurno već rešili na mnogo višem nivou :(
  • 01.05.2012 16:38
    Kakvo zamajavanje naroda...
    Skoro sam išao autoputem Bg-Niš, pa to je sramota reći da je to autoput. Kvrgav, rupa gomilu, a naplaćuju ga kao da je odličan put.
    Bolje popravite stare puteve nego što pravite nove!
    A ovo je čista pljačka, dadnu nam kredit, pa ćemo sav taj kredit da damo njihovooj firmi, tako da će taj novac opet da se vrati u Azerbejdžan, plus kamatu ćemo im vratiti.
    Na stranu to što će dio poslova raditi naša građevinska operativa, iz građevinske sam struke i znam da onaj ko je glavni izvođač uzima najviše novca.
    Takoše mislim da nema potrebe tu za autoputem, nego je dovoljan put rezervisan za motorna vozila, tako da ima na mestima gde je potrebno 3 ili 4 trake, a ostatak da bude sa 2. Ograničenje bi bilo 100 km/h. Samo je tu problem što ne mogu da naplate putarinu, te opet se svodi samo na uzimanje novca narodu...
  • Dr Petrović

    01.05.2012 15:44
    Ali mi nećemo taj auto put.
    Hoćemo svoju Vojvođansku infrastrukturu, navodnjavanje, uređene kanale, puteve, pruge i rečnu flotu.
    Mi nećemo da se zadužuju naši potomci skupim kreditima za tamo neko crnogorsko more gde nismo dobrodošli. Ako njima treba auto put, neka ga grade svojim novcima. Mi smo im pomogli samodoprinosom od zemljotresa i dosta. Nisu nam se baš lepo zahvalili.
    Mi kredit ne dobijamo. Mi , tj. naši potomci treba da ga vratimo. Otići će svi ti političari, pokupiće od nas pare, a ostaviće nam dugove. Bolje neka oni nose svoje dugove sa sobom, a nas neka ostave na miru.
    Hvala im, dosta su nam "pomagali", mi ne bi više.
    Basta!
  • Radenko

    01.05.2012 14:52
    Azeberdzanci su pocetkom 90ih dali ugovore i otvorili svoja vrata zapadnim kompanijama Exxonmobil , BP itd po principu vi imate mozak , inzinjeriju , finansiju a mi prirodni potencijal .. i eto sad posle 15 godina Azerbedzan sila daju kredit i pametni dovode svoje kompanije da grade put SVAKA CAST !! tako se skola uci . Na drugoj strani rukovodstvo Vojvodine i ostala "raja" nedozvoljavaju investiranje kod nas jer se plase kako ce ovi doci pa nas pokrasti i iskoristiti (luka novi sad) e oh da za "Sala Novosdjanina" da da nezavisnost to nam treba , to je resenje svih nasih problema (((:
  • 01.05.2012 14:13
    Ajmo sad nesto o spomeniku ha ha , hoce oni luku Novi Sad bila bi to dobra investicija i za Vojvodinu al eto domaca bagra neda )):

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna