Info
08.07.2012.
07:54 > 09:54
Lider DS Boris Tadić na sedmom Kroacija samitu, na kom ne učestvuju zvaničnici Srbije, imao brojne susrete, a sa premijerom Kosova Hašimom Tačijem se rukovao.
  • 09.07.2012 07:22
    @Anonimus - Zlo
    Pa zar ste svi tako kratke apmeti?
    A KO je prodao Kosovo i kada, tu fotografiju i to rukovanje nikada nismo videli, ali se sigurno desilo. KO je odgovoran za slanje neuke i golobrade dece u idiotski rat koji smo "dobili"? Setite se danonoćnih protesta majki u Bgd, da im neko kaže gde su im deca i da li su živa!- a dotični se nije udostojio ni da im se obrati. KO je onda bio NAJVEĆI neprijatelj svog naroda, kada je dopustio da izgine tolika mladost i to na tuđoj teritoriji "braneći srpsku zemlju", a idioti to tako prihvatili. Ne mogu da verujem da je toliko zatucanih i dementnih.
    Eto, došao vam je mali ON, najbolji njegov učenik i isto toliko zao i manipulativan, a primitivan i neobrazovan. Nažalost, takva je i većina u Srbiji, pa se sličan sličnom raduje.
  • VE

    09.07.2012 06:34
    Sigurno je da ovo rukovanje nije slučajno. Ali treba da budemo realni, sledeći koji će se rukovati je Toma, a Tadić mu je voljno ili nevoljno samo olakšao posao kroz koji če morati da prođe. Setimo se da oni ipak to sve rade za nas, i da se Tadić verovatno ne bi nikad privatno rukovao sa 90% ljudi koje je sretao.
  • 08.07.2012 22:48
    Zlo
    Nikada taj čovek dok je živ neće moći da predstavlja sebe nego samo zemlju na čijem je čelu bio.

    Sa odlaskom Miloševića u Hag je otišla jedna Srbija i mi smo to morali da prihvatimo.

    Boris Tadić se rukuje sa zločincem i time i on sam postaje zločinac.

    Tu ruku više niti jedna voda ne može da opere.
  • 08.07.2012 21:56
    Dokle više
    Pa, zar ovaj bilmez mora da iskoristi svaku priliku, da sroza ugled ove, sada već jadne države, iako nije više ni na vlasti, samo da bi se dodvorio sponzorima.
  • 08.07.2012 15:03
    @Lala1
    Pa nije se rukovao sa političarem, kolegom, nego sa teroristom koji se dovodi u vezu sa poslovima trgovine ljudima i ljudskim organima. Dopire li to do tvog mozga?
  • Lala1

    08.07.2012 12:14
    Poslovna etika
    To je sasvim normalno, g.Tadić nije vise predsednik r.srbije, pa prema tome on sada zastupa svoj licni stav i stav svoje politicke partije tj. DS-a.

    Svaki profesionalni politicar dobro zna ili treba da zna standardni, vec odavno utvrdjeni poslovni kodeks.
  • Blejzer

    08.07.2012 09:24
    Ha ha ha,kakav saban ovaj Tadic,srozan mizeran oronuo,e moj DS-u na sta si spao...jadnici...
  • boco

    08.07.2012 09:17
    nespretno !!!
    po meni nije trebao da ide na skup na kojem kosovo deluje nezavisno niti da se rukuje sa tacijem. ako je hteo da se vidi sa starim drugarima mogao je to i vestije da izvede. u hrvatskim medijima pise da taci nije hteo da se sastane sa tadicem. najblaze receno nespretno.
  • 08.07.2012 09:10
    Nezvanično saznajemo da ga je pitao za koliko bi mogao da proda svoj bubreg. Trebaju mu pare za sledeću kampanju. Ovaj je odgovorio da ne zna napamet i da će morati da pogleda u katalog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna