Info
07.06.2013.
12:21 > 12:36
Nevladina organizacija "Doktori protiv korupcije " pozdravila je najavu ministarke zdravlja Slavice Đukić Dejanović o ukidanju dopunskog, privatnog rada za državne lekare naglasivši da će to predstavljati prvi korak u suzbijanju sistemske korupcije koja razara srpsko zdravstvo.
  • korumpirani

    08.06.2013 07:51
    ne zdravstvo
    nego ova drzava od postojanja,genetika je cudo
  • Novosađanka

    07.06.2013 14:38
    Pa naravno, to samo kod nas ima, da možeš i ovo i ono...da trošiš službeni auto, a svoj čuvaš u garaži...da radiš u Betaniji, pa izmišljaš kojekakve bolesti bebama i šalješ ih u svoju privatnu ordinaciju (ovo sam lično doživela).
    Neka odluče, kao i svi..da li će sguran ali slabije plaćen posao, ili će sa rizikuju, ali sa većeom zaradom. Otvoriće se tako prostor i za neke nove, mlade ljude.
    Stop korupciji!
  • da

    07.06.2013 14:14
    onda
    Onda ima povecajte plate na normalan nivo za tu odgovornost i obrazovanje. Ovako ste im smanjivali stalno, i ostavljali ih da se snadju privatno. Sad kad im i to oduzmete, ne znam od cega ce mnogi koji su jedini zaposleni u porodici, prezivljavati.
    SVI znamo da se korupcija ne odvija privatno, vec davanjem ekstra novca dr.ili med.sestri u drzavnoj ustanovi, za ono sto je vec predvidjeno osnovnim osiguranjem, a da biste dosli brze na red ili dobili neki posebnu uslugu!
  • vecxy

    07.06.2013 14:09
    socijalna država
    Drugim rečima - davaće se mito direktno na ruke, i trebaće veza za svaku sitnicu. Redovi, čekanja i nestašice tek slede.. Al nebitno, "tako je u Svazilendu" i sad smo svi "građani prvog reda".
    Srbija, da ne postoji - ne bi je treebalo ni izmišljati..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna