Info
27.11.2013.
20:53
Prodavac nameštaja iz Raške oblasti isporučio je robu vrednu šest miliona dinara firmi iz Novog Sada, ali novac nikada nije dobio.
  • Horrible

    28.11.2013 08:03
    lov u mutnommmm
    "U ovoj prevari najviše gube poverioci, ali i država koja finansira rad stečajnih upravnika i ceo ovaj postupak."
    Nije tačno. Najviše gube zaposleni.
    Poverioci, država, stečajni upravnik, već se nekako snađu... Šifra: Lepljivi
  • Nezavisni Vojvodjanin

    28.11.2013 06:41
    a i skrnavo pravosudje
    a najvise svemu doprinosi skrnavo pravosudje.Juce je meni privredni sud prinudnom naplatom ukrao 15000dinara,jer sam utuzio duznika zbog 3000 dinara duga od februara meseca,koje i posle vise opomena odbija da plati.Konacno sam posle 9 meseci preganjanja pribegao meri prinudne naplate da bi mi sudija zbog proceduralnih gresaka vrhunski brzo odbila ocigledan zahtev za prinudnu naplatu na osnovu validne isprave,te mene kao poverioca kaznila sa dva puta po 4400din kazne i 3700+2900 taksi na duzbu.Tako da je pravda izgubila smisao.Pozivam sve novinare da dodju da im pokazem "uspesno" resen predmet naseg pravosudja
  • zakon

    28.11.2013 06:28
    promeniti
    lepo promeniti krivični i stečajni zakon i sve ovakve prvo opelješiti dok ne vrate to što su maznuli a po potrebi nakon toka u aps.
  • sema broj 2

    28.11.2013 06:25
    Osnuju d.o.o. i preko tog preduzeca uzimaju robu na odlozeno placanje. Paralelno sa d.o.o. osnuju preduzetnicku radnju koja obavlja potpuno istu delatnost kao d.o.o. Preuzetu robu prodaju preko preduzetnicke radnje i uzmu novac. Kada ne plate robu koja je preuzeta preko d.o.o., isporuciocu ne ostaje nista nego da tuzi d.o.o. koji tada bude odavno u blokadi.
  • SPENS

    27.11.2013 22:37
    Doktorska teza
    Mozda je ovaj patent DOO firmi koje naprave milionske dugove i nakon toga registruju novu firmu i nastave da rade izumljen ranije, ali je sigurno da jedan broj zakupaca na Spensu moze da brani magistarsku ili doktorsku tezu iz ove oblasti. Sve pocne regularno, napravi se Ugovor o zakupu, plati se par zakupnina a onda na scenu stupa "kurir". On dogovara da se zakup vise ne placa i obezbedjuje da se zakupcu ne pustaju sredstva obezbedjenja placanja. Kad se dug dovoljno nagomila, na preko 5 i vise miliona, sa zakupcem se raskida Ugovor o zakupu, podnosi se tuzba i raspisuje novi konkurs za izdavanje lokala. Ovo je nivo magistrature. Firma koja je tuzena nema ni prebijene pare i nemoguce je naplatiti dug. Za nivo kriminalnog doktorata prica se nastavlja. Ali o tome drugom prilikom, moze i neko od upucenih dopuniti... Doktorat na Spensu trenutno brane Paradizo, Pasanga i Makijato a prijavu teze je podneo i In Contro. Ko ne veruje moze da proveri u vrhu gradske vlasti. Vidite snimak iz Paradiza sa gostovanja Miligrama, kad vidite sve ce vam biti jasno...
  • Qurjak

    27.11.2013 22:03
    Naravoucenije..
    Poznatom kupcu moze na rate ili odlozeno.. Za novog kupca prvo lova, pa onda roba.. I stvar resena. A u APR-u se lako vidi kada je neka firma otvorena. To moze dosta da pomogne u proceni ozbiljnosti narucioca robe.
  • prevarant

    27.11.2013 21:18
    U Novom sadu poznati prevarant je Konkordija koja ima sest firmi pa joj ni drzava nemoze uci u trag tj nece da ude u trag jer para vrti gde burgija nece

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna