Info
03.12.2013.
11:17
Porodica osmogodišnje Tijane Ognjanović koja je preminula ne dočekavši transplantaciju srca saopštila je danas da će sav novac koji je bio prikupljen za njeno lečenje biti iskorišćen u humanitarne svrhe.
  • ns

    04.12.2013 08:56
    @Zlo
    Obavezno izvinjenje Kurira,
    a javni tuzilac da ih odrapi za par desetina miliona, i obavezno krivicna prijava za pokusaj-saucesnisvo - ubistva.
    Jer ovakvim izvestavanjem su ubili volju da se doniraju pare i mozda neko dete zbog toga vise nije sa nama.
    Pare kurir nema jer izvrdava zakon ali zatvor urednik i novinar mogu da popiju.
  • 03.12.2013 12:29
    Zlo
    Ne verujem niti tom "mediju" - imenovacu ga - Kurir - kao sto ne verujem niti porodici.

    Istina ima uvek dva lica.

    RED bi bio da iste te novine nekoliko dana zaredom na naslovnoj strani velikim slovima objavljuju izvinjenje porodici a ne bi bilo zgorega da i uplate par miliona dinara upravo njima za nanosenje dusevnog bola (a oni neka odluce sta ce sa time).

    Ne treba otac da se konsultuje sa Min.zdravlja gde ce taj novac - on nije vlasnistvo ministarke.

    Da bude posteno, pozvao bi Sergeja Trifunovica koji je i poveo celu akciju i rekao mu - daj novac onima kojima je najpotrebniji za hitnu operaciju - sada i odmah.

    Zao mi je sto njihova devojcica nije ziva ali sa time neka spava Slavica Djukic Dejanovic i njen prethodnik. Njima na dusu sva deca koja su MOGLA da prezive a nisu.

    Jer direktor KCS ide na banalnu operaciju u Nemacku, jer Suzani Mancic prekoredno RZZO placa ugradnju vestackog kuka, jer farmakomafija potplacuje lekare , jer.....
  • 03.12.2013 12:11
    Samo kad su ih mediji brže-bolje razapeli
    ...kuda će im duša?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna