Info
14.03.2014.
13:30
Savetnik ministra pravde i državne uprave Radomir Ilić izjavio je da će Zakon o zaštiti uzbunjivača predstavljati "savez građana i države protiv korupcije".
  • NN

    14.03.2014 19:40
    @ Upućeni (kao i drugi malo manje upuceni)
    Verujem da ste imali negativno(a) iskustvo(a). I verujem da ima tu puno istine (ukljucujuci i formalne aspekte donosenja i sprovodjenja zakona). Takav je zivot, takvi su ljudi. Ali, realno, stvari su jako komplikovane i jako je tesko zastititi uzbunjivaca (ili bilo kog malog Davida koji se bori protiv Golijata).
    Ali, ako se odustane zbog (mnogih) teskoca, onda nam se zlo pise - za sigurno. Setimo se juzne amerike ili mnogih drugih (polu)pristojnih zemalja gde bi se pristojnom coveku grcio stomak od muke.
    Nema magicnog stapica niti 'silver bullet-a' nego ima puno truda, pameti i snalazenja. Donosenje zakona je samo jedan, veoma vazan, korak.
    Zato, pomozite sebi i drugima, sa boljitkom u fokusu. Ja ne vidim druge.
    Pozdrav
  • Upućeni

    14.03.2014 14:50
    Velika obmana!
    Iskustva uzbunjivača su katastrofalna. Zakon se donosi formaolno, a suštinski bez namere da se zaštite uzbinjivači.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna