Info
02.07.2014.
05:40
Nikola Pajić iz Sombora u februaru je imenovan za v. d. direktora subotičkog "Dimničara", a nedavno i na čelno mesto u somborsko JKP "Čistoća". Predsednik skupštine grada Ilija Maravić kazao je da je ovo skandalozna pojava.
  • Radule

    04.07.2014 12:03
    @ZoranNS i opomenuti, neuspešni stečajni upravnik
    Nisam zaboravio Kanadu, ja i dalje više verujem onom koga poznajem nego tebi!

    Izgleda si ti "zaboravio" da odgovoriš na SVA pitanja iz prethodnog komentara. Je li u pitanju demencija ili nedostatak argumenata?
    Hoćeš da ih OPET ponavljam, ili ćeš i dalje da se praviš lud?
    Vidim da si pismen, prema tome pročitaj šta sam te pitao, i ako imaš KONKRETAN I SMISLEN ODGOVOR, POTKREPLJEN ARGUMENTIMA na sva ta pitanja, ti onda odgovori! U suprotnom ćuti! Kad ga god pomeneš, a da ja to pročitam, ista pitanja ću ti postavljati! Obećavam da ću biti uporan! Povremeno ću ti dodati i neka nova, za razonudu.

    Kao što rekoh, odgovori NA NAČIN kao što sam ti rekao pre bilo kakvog novog pisanja.

    Nastavićemo se na drugom članku. Pozdrav.
  • ZoranNS

    03.07.2014 19:27
    Radule - @ZoranNS i Radulović
    Radule zaboravio si Kanadu, ja ti rekoh da je istina što govoriš o Kanadi Radulović NIKADA ne bi mogao biti: "Savetnik je Asocijacije za mala i srednja preduzeća za poreski sistem. Stručni saradnik Saveta Evrope, OEBS-a, Ambasade SAD, GIZ-a, NALED-a. Finansijski ekspert tužilaštva za stečaj i berzu. Zajedno sa timom eksperata drži treninge za tužioce, policijske inspektore za privredni kriminal, radne grupe i druge državne organe na temu privrednog kriminala i zloupotreba u stečaju, privatizaciji i na berzi." Inače žao mi je, u ovoj raspravi ne pomaže ni da čovek nacrta stvari.
  • Radule

    03.07.2014 12:46
    @ZoranNS i Radulović
    E sad si me sve demantovao i sve ti verujem. Kako da ne!

    Ne interesuje mene tvoj "zvaničan izvor", već TVOJ odgovor na ono što sam te pitao!

    Nisam te pitao o njegovoj ženi ništa što se ne tiče njegovog poštenja, koje braniš bez dokaza. Tako da ipak moraš odgovoriti na pitanja:
    "Možda da objasniš kako mu je supruga vodila sve stečajne postupke, NEUSPEŠNE, naravno? Znači da su u svoja 4 zida rasturili koliko ono firmi? Koliko je tu radnika ostalo bez hleba? To nije zloupotreba položaja, zar ne?
    KOJI stečajni postupak mu je bio uspešan? Po radnike i firmu, ne po njegovu porodičnu finansijsku situaciju."

    Ne pominjem ja njegovu suprugu u bilo kom kontekstu koji se ne tiče njega samoga! Nisam ti ni tražio bilo koji podatak o njegovoj supruzi, već samo onaj: Da li je ON SVE stečajne postupke dao supruzi na vođenje i da li je time prekršio zakon i SVE moralne norme?
    Nije teško, ako hoćeš da odgovoriš!

    Zašto od mene tražiš podatke koje ja tražim od tebe? Navedi MAKAR JEDAN uspešan stečajni postupak! Uspešan za radnike i firmu, ne za njega i porodicu! Ne bi trebalo da bude teško, zar ne?

    Radnici firme NE ZNAJU kako se vodi firma, ali odlično ZNAJU šta se u firmi dešava. Po tome ispada da i taj stečajni upravnik NE ZNA kako se vodi firma!

    Da li je ono baš ON dobio opomenu za NESTRUČNO vođenje stečajnog postupka? Posle toga su krenule i te "kontrole"!

    Hajde, zapetljavaj se još više, ali daj neki smislen odgovor! Imam ja još toga.
  • ZoranNS

    02.07.2014 22:07
    Radule - @ZoranNS i Radulović
    Izvini samo da dodam, ako poznaješ kako svet funkcioniše Radulović NIKAD ne bi mogao biti ništa od ovoga: "Savetnik je Asocijacije za mala i srednja preduzeća za poreski sistem. Stručni saradnik Saveta Evrope, OEBS-a, Ambasade SAD, GIZ-a, NALED-a. Finansijski ekspert tužilaštva za stečaj i berzu. Zajedno sa timom eksperata drži treninge za tužioce, policijske inspektore za privredni kriminal, radne grupe i druge državne organe na temu privrednog kriminala i zloupotreba u stečaju, privatizaciji i na berzi." ili misliš da je svet lud a sami ti i ja pametni.
  • ZoranNS

    02.07.2014 22:04
    Radule - @ZoranNS i Radulović
    Radule tekst koji ti forsiraš je od reči do reči objavljen pre par meseci kada su sindikati napadali Radulovića, moj komentar je tada bio da je to delo BIA. Naveo sam zvaničan izvor a ne rekla kazala, bez dokaza da je suprotno, ne menjam stav. Iz principa u diskusije ne uvlačin članove ničije porodice, poštujem ideju koju trenutno Radulović zastupa, čini mi se prihvatljivom, onog momenta kada se dokaže da je i on obmana, gubi moju podršku. Da se radnici razumeju uvođenje preduzeća, ne bi bili radnici nego menadžeri, radnicima je dobro dok dobijaju platu, čak i ako nemaju posla mesecima, godinama, da li si čuo da radnici štrajkuju što nema posla, dogod ima plate baš ih briga, što dobjaju NEZARAĐENO. Tvoje neodređeno, vodili neuspele stečajeve, koje, koliko radnika je ostalo bez posla, neke opšte nedokazane floskule deluju neozbiljno. Imaš informaciju o Kanadi, zvanično on nije ni tražen ni optužen u Kanadi, ako ti imaš objavi, može se proveriti kao i diploma Miće megatrenda, ako nemaš onda šteta trošiti vreme.
  • Radule

    02.07.2014 20:44
    @sasha
    Zaista ne znam šta tebi da odgovorim, jer uopšte nisi shvatio komentar. Jesi li pročitao šta sam napisao. Ako ti je posle svega toga dobar, onda ga zaslužuješ. Kao i ovaj narod ovakvu vlast koju je izglasao. Ja sam napisao ozbiljne stvari u komentaru, a ti se kačiš za komentare radnika. Rado ću ti to objasniti jednom prilikom, ali ne sada. Sada je ozbiljno jer je namirisao neke nove izbore i zato ga sad vi reklamirate.

    Nije da ne znam još stvari, ali neću da banalizujem ono što je zaista bitno, a to je da on pokušava da se zakači na bilo koji nivo vlasti da bi dobio svoj red u sisanju narodne krvi kao Treća Srbija, DDD ili SPO. Nema tu nikakve razlike. Napadom na ličnoj osnovi bi ove stvare izgubile na težini, jer bih ispao samo još jedan prizeman lik koji "laje na internetu". Saznaćeš ih kad bude vreme i kad budu najviše upotrebljive a on ne bude spreman, pošto je naučio da kontroliše tok informacija.
  • Radule

    02.07.2014 20:35
    @ZoranNS i Radulović
    Opet se praviš da ne razumeš, kao i uvek. Hajde da ponovimo:
    Možda da objasniš kako mu je supruga vodila sve stečajne postupke, NEUSPEŠNE, naravno? Znači da su u svoja 4 zida rasturili koliko ono firmi? Koliko je tu radnika ostalo bez hleba? To nije zloupotreba položaja, zar ne?
    KOJI stečajni postupak mu je bio uspešan? Po radnike i firmu, ne po njegovu porodičnu finansijsku situaciju.
    Šta misle njegovi bivši radnici o njemu?
    Zašto nije menjao te stvari dok je bio u poziciji da ih menja, kao ministar?

    Ja iz Kanade imam informaciju da on tamo ne sme da se pojavi zbog poreskog duga. Od čoveka kome verujem i koji ga poznaje. Kako da vodi firme i državu neko ko ne plaća porez?
    Pitanje za stečajeve je jasno postavljeno. Koliko su on i supruga dobri u tim slučajevima, a koliko radnici i država? Nemoj da ignorišeš pitanje!

    "Policija i Agencija za borbu protiv korupcije PROVERAVALA je 2011. da li je zloupotrebio svoj položaj."
    Ovo je neki vic, je li tako? Koliko njih kasnije dokazanih prekrsilaca su takođe kontrolisali? Znaš kako to ide. Hoćeš da kažeš da nameštanje rođenoj ženi vođenja SVIH njegovih stečajnih postupaka nije zloupotreba položaja!? Ovo mi baš elaboriraj, KAKO?

    Ove iz SNS-a ne mogu da smislim, ništa nisu bolji od žutih, u nekim stvarima i perfidniji. Ali niko nije toliko perfidan kao Radulović koji je "dao ostavku" kad je već uveliko znao da se Vlada raspušta da bi dobio političke poene "na moralnom osnovu", i naprasno prestao da se slaže sa premijerom dan pred raspuštanje Vlade!
    Mnogo je da bi bilo slučajno, zar ne?
    Zanimljivo je i ono čime se bavio na mestu ministra. Propagirao novi Zakon o radu, umesto da kontroliše primenu starog, što mu JESTE bio posao. Radnici kod privatnika, zahvaljujući I NJEMU, su bili tako šikanirani od strane vlasnika.

    Ovu su reference koje mene interesuju, a te ostale neka drži kući na zidu. Uzmi i ti kopije za sebe, da imaš kome da se klanjaš.
  • naravno

    02.07.2014 12:55
    ..
    Doticni je bio propali student, konobar,a uspeo je zahvaljujuci politici, kupljenoj diplomi i izigravajuci cetnika a majka mu madjarica.
  • ZoranNS

    02.07.2014 10:03
    Radule - @ZoranNS i Radulović
    Radule, obnarodovao si, nije tačno, mi već ranije proverili, Radulović sme da ode gde god hoće, pa i u Kamadu, proveri i ti. Po povratku u zemlju Radulović je radio kao konsultant, ali je bio i stečajni upravnik u 14 preduzeća. Među njima su bili i: Kompanija “Braća Karić”, “Vršačka pivara”, “Delta Legal”, “Lune Milovanović”… Policija i Agencija za borbu protiv korupcije PROVERAVALA je 2011. da li je zloupotrebio svoj položaj. Savetnik je Asocijacije za mala i srednja preduzeća za poreski sistem. Stručni saradnik Saveta Evrope, OEBS-a, Ambasade SAD, GIZ-a, NALED-a. Finansijski ekspert tužilaštva za stečaj i berzu. Zajedno sa timom eksperata drži treninge za tužioce, policijske inspektore za privredni kriminal, radne grupe i druge državne organe na temu privrednog kriminala i zloupotreba u stečaju, privatizaciji i na berzi. Napad na Radulovića je očekivan, ti argumenti su već navođeni ranije iz poznate SNS Internet kujne u kojoj je moralna i duhovna higijena na niskom nivou, te predlažem za dezinfekciju, da kuvari te kuhinje pročitaju deset božijih zapovesti. Što se mene tiče podržavao sam DS, pojavom nekoga ko nudi Srbiji bolje i više, razgradnjom partijske pljačke i zapošljavanja, dajem podršku boljoj opciji.

  • sasha

    02.07.2014 09:59
    @Radule: Daj detalje, jer Radulović je trenutno jedina opcija koja deluje normalno. To da nije radio ništa dok je bio ministar ne pije vodu jer je bio ministar manje od šest meseci, a i za to vreme je stalno bio saplitan jer je, umesto da po Vučićevoj zamisli izigrava ikebanu, nešto pokušavao da izmeni.
  • Radule

    02.07.2014 08:04
    @ZoranNS i Radulović
    Kad već toliko hvališ Radulovića, ja ću ti odgovoriti na pitanje "Svako ko zna da se neki član Udruženja Saše Radulovića ne pridržava tih principa, neka slobodno obnaroduje, ostalo je naša briga."

    Taj neko je Saša Radulović lično!

    Možda da objasniš kako mu je supruga vodila sve stečajne postupke, neuspešne, naravno? Znači da su u svoja 4 zida rasturili koliko ono firmi? Koliko je tu radnika ostalo bez hleba? To nije zloupotreba položaja, zar ne?
    Koji stečajni postupak mu je bio uspešan, na primer? Po radnike i firmu, naravno, ne po njegovu porodičnu finansijsku situaciju.
    Zašto ne sme da se pojavi u Kanadi?
    Šta misle njegovi bivši radnici o njemu? Da li uopšte poznaješ nekog? Ja ih poznajem nekolicinu i znam šta kažu! Možemo i o detaljima, mada su niski.
    Zašto nije menjao te stvari dok je bio u poziciji da ih menja, kao ministar? Sada se setio kad je opet nezaposlen!

    Ti si do skora bio portparol žutih, a sada si Radulovićev. I žuti i on su se naprasno setili šta su trebali da rade tek kad su sišli sa vlasti. Ne vidiš šablon!? Šta to govori o tebi?

    Odgovori prvo na pitanja pa ga onda hvali! Do tada se ne javljaj po ovom pitanju.
    Za neke druge stvari imaš pametne komentare, ovde ne.
  • ZoranNS

    02.07.2014 07:28
    Dosta je bilo partijske pljačke
    Dosta je bilo partijske pljačke,članovi i omladina svih partija je odgojena/vaspitana u duhu KO DA VIŠE, jedino smo udruženje/partija čiji članovi i omladina mora da prihvate merilo KO ZNA VIŠE umesto KO DA VIŠE. Svako ko zna da se neki član Udruženja Saše Radulovića ne pridržava tih principa, neka slobodno obnaroduje, ostalo je naša briga.
  • panonius

    02.07.2014 06:05
    mizerni klovnovi
    Čak nije problem u takvim klovnovima nego u likovima koji su uopšte dozvolili da ovakvi gmižu. Neko ih je pustio na scenu a ko li je glasao uopšte za njih !? I eto , uspevaju u svakoj sredini..... kao korov.
  • 02.07.2014 05:54
    SPO?
    Zaista me ne čudi više ništa od te lopovske bande.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna