Info
28.07.2014.
15:06
Udruženje sindikata penzionera Srbije saopštilo je da se protivi smanjenju penzija.
  • vojislav

    01.08.2014 09:59
    Uzalud komentarisati kad je sve nedozvoljeno, ne dirajte mi bednu penziju sticao sam je 42 godine , ne ostavljajte mi gladnu a visokoškolovanu decu koja živi od mojih 26.000 dinara
  • panonius

    29.07.2014 05:37
    Od kuda sada ovi ???
    "Udruženje sindikata penzionera Srbije saopštilo je da se protivi smanjenju penzija."
    Kakvi su sad to penzionerski sindikati , ko ih je osnovao i kada ??? A i šta im je smisao da ne kažem misija ? Do sada smo žvakali neke krkobabe a sad se pojavljuju i ovi !?
    Isti recept kao i radnički sindikati - plaćeni pioni.
  • 28.07.2014 17:30
    kako pesma kaze: veruj,veruj keru!!!!!!!!!!
  • xy

    28.07.2014 16:55
    Penzije su u poslednjih 5 godina umanjene za 35% usled rasta cena na malo (proizvoda iz potrošačke korpe), prema zvaničnoj statistici. Penzioni fondovi su još ranije opljačkani. Pljačkaši nisu otkriveni. Dakle, pojeo vuk magarca. Sa mekim srcem, penzije će biti umanjene za samo 45% za poslednjih 5 godina. Živeli penzioneri...dok žive.
  • vreme je

    28.07.2014 16:41
    ružno, ali tačno
    Tako vam i treba! Verujte im opet! I PUPS-u i SNS_u!
    Vi ste najdisciplinovanije glasačko telo, koje izlazi na izbore u velikom obimu! Najviše ste zaslužni za ovakvu situaciju! Umesto da vas višegodišnje iskustvo nečemu nauči, vi ste poverovali onima koji najlepše lažu!
    O "vašem" sindikatu i "vašoj" partiji, ne vredi pričati. Vi ste svoje odradili, i ovoj državi uplatili doprinose. To što ih je neko ukrao nije vaša krivica. Vi tražite samo svoje. Razumem, ali vi ne razumete! Ti "vaši" se ne bore da dobijete ono što ste zaradili, valjda to sad vidite!?
    Zašto ste glasali za one koji vam zavlače ruku u džep sa pošteno zarađenim novcima? Zašto ste glasaliu protiv sebe?
    Nije to ni najgore! Mesec dana predizborne kampanje i opet bi isto uradili! Zaista ste sami krivi!!!

    Znate šta, vreme je i za penzionere! Vreme je za sve radne ljude! Vreme je za sve poštene ljude! Vreme je za sve nezadovoljne! Vreme je za gladne! Vreme je za kuku i motiku! I vreme je i za političare, za jedan put na izolovano i sigurno mesto.
    Zaista, VREME JE!
  • ZoranNS

    28.07.2014 15:27
    Sve je istina
    Ovo je cena ćutanja svih sindikata, bilo im lepo, beskorisni sindikati u penziju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna