Info
04.08.2014.
16:00
Iz zrenjaninskih slavina čista voda poteći će 2015. godine, obećavaju nadležni. Iako to može biti učinjeno već danas, kako navode, zbog sezone godišnjih odmora međunarodna javna nabavka biće objavljena za petnaestak dana.
  • zodijak ns

    04.08.2014 22:08
    sramota alavost i neznanje
    Izvoriste na Mihajlovackom drumu ima veliki pijezo pad, stim velika potrosnja energije i sa izuzetno sporom vodozamenom! Sistemi koji se predlazu su preskupi, bio ucesnik pa se povukao. Priobalje Tise je mnogo izdasnije, sa hemizmom gde je preciscavanje neuporedivo jeftinije, i izuzetnom vodozamenom.
    Ovo trenutno rade totalne politicke neznalice izlobirane od nasih istih alavih strucnjaka. Ako se neko nasao prozvanim i treba, jer je ovo ISTINA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna