Info
07.08.2014.
18:46 > 19:43
Neki mediji su bili "mnogo surovi" u izveštavanju o nesreći Tijane Jurić, izjavio je danas otac ubijene devojčice Igor Jurić, napominjući da su ga pojedini čak i ucenjivali da im da izjavu, jer u suprotnom neće objaviti Tijaninu sliku.
  • D

    08.08.2014 16:14
    Ne razumem
    Jedno mi nije jasno: Cesto citam slicne stvari, ali nikad niko nece nekoga da "imenuje".

    Pa ako se vec javno zalite, lepo recite ko je taj ljudski djubrad. Od same zalbe nista nece se promeniti.
  • Anonimus!

    08.08.2014 08:08
    ZAŠTO NUNS I TUŽILAŠTVO ĆUTE?
    Nažalost, ali evo sada vidimo koliko nam je novinarstvo profesionalizovano, kakvim se svenemoralnim stvarima bave, a oni samo pričaju o svojim pravima i kako je neko prema njima neprimeren itd... Zašto se NUNS sada ne oglasi? A oglašava se za bezazlene stvari i gluposti koje imaju političku pozadinu. Novinari dragi daleko ste vi od profesionalizma.
  • xy

    08.08.2014 07:20
    Ovog nesrećnog čoveka trebalo je ostaviti na miru, makar dok ne sahrani svoje dete!!!
    Da li je iko pomislio kako mu je? Umesto da je u miru i kraj svojih bližnjih, njemu kojeko upada na vrata, snima ga i traži izjave, u NAJTEŽEM trenutku njegovog života! PA kakvi smo ljudi???
    A on, verovatno osećajući neki moralni dug prema medijima, jer su oglašavali nestanak njegove kćeri, sad ne može lešinare da skine s vrata...
    Dno, eto gde smo. U svakom smislu!
  • Blage

    08.08.2014 07:18
    kazne
    Pogledajte samo naslove u pojedinim medijima, kao npr. da čovek dugije pare I da su mu iz tog razloga oteli dete.

    Sve takve bolesne medije treba pozatvarati.
  • ja

    08.08.2014 07:10
    bitan je tiraz
    Tako mi je ovaj covek i izgledao. Kao da je bio primoran da daje izjave pored svega sto je preziveo.I sama sam se pitala zasto ih ne otera u tri lepe.
  • 08.08.2014 06:54
    Lesinari najobicniji. To je generalno obrazac ponasanja koji praktikuju mediji, ne biraju sredstva.
  • Mile

    08.08.2014 05:05
    po zakonu
    Obavezno istraga o uceni i kazna po zakonu,tako se uvodi red u razuzdano trgovanje informacijama.
  • 08.08.2014 04:16
    Nažalost, nekada divna zemlja, sa divnim narodom, Srbija je postala zemlja ludaka u jednom totalno narušenom sistemu bilo kakvih vrednosti, morala, časti, poštenja... Užas je ovo u kakvoj mi zemlji živimo, i koji smo deo nje.
  • dusan

    08.08.2014 00:02
    ako novine ne objave
    slucaj se nije ni desio. na zalost mnoge medijske kuce ne biraju sredstva kako da dodju do tiraza. nadju ti sve za dan pa manipulisu dok sam sebe ne proglasis budalom. nekada su stvarno dobri u otkrivanju malverzacija. moraju imati obzira na ljude koji su ni krivi ni duzni"popularni" a ne da ih gutaju kao ajkule.
  • Jovan

    07.08.2014 23:28
    Treba da kaze koji su to mediji, ne treba cutati. Ovako ce ti mediji proci bez ikakve osude, i moralne i pravne. Vreme je da se stvari stave na svoje mesto i da se ljudi nauce sta smeju, a sta ne smeju. Porodica mlade Tijane Juric je prolazila kroz pakao i jos ce prolaziti kroz pakao, nisu morali jos i novinari da dodaju so na ranu.
  • 07.08.2014 22:19
    Nema naslova samo tuga
    Saucesce porodici, nadao sam se da ce pronaci devojcicu zivu i zdravu. Kada sam danas procitao naslov i epilog potrage rasplakao sam se. Pojam ljudskosti je izgubio svaki smisao. Samo gramzivost, oholost, sebicluk, pare, pare, pare, pare... Ne mogu da pojmim u glavi kakvo zlo neko mora da nosi u sebi da uradi nesto kao taj psihopata, a nisam siguran ni da su ti predstavnici medija koji su u stanju da ucenjuju porodicu koja se za svaku slamku pomoci hvatala, nista drugo nego lesinari na tudjoj nesreci. Zelim im da imaju sve pare ovog sveta zato sto im ni to nece biti dosta, a ovom monstrumu nadam se da ima neko ili nesto sto ce da mu presudi. Nema te ljudske pravde koja je dovoljna za ovakvo zlo.
  • ns

    07.08.2014 22:11
    zašto ne reći koji mediji su u pitanju, nisu maloletna lica da im se krije identitet, očekujem konkretne informacije da bi konkretno reagovao, izbrisao potrebne kanale sa liste i prestao da kupujem tu i tu štampu i posećujem te i te portale, ovako kukao ne kukao "novinari" nastavljaju po svom a mi ne svesni nastavljamo da podržavamo njihov rad svakim dinarom i svakim klikom.
  • brazocaran

    07.08.2014 21:30
    Bezzakonje
    Znaci ovako tim pojedinim medijima 6 meseci zabrane rada ili 2 godine 50 posto zarade u dobrotvorne svrhe pa da visis kako bi se ponasali... Strasno kida plovi ovaj "brod" ?
  • Cane

    07.08.2014 21:28
    Kurir
    Verujem da je jedan od tih medija i Kurir. Od svega prave senzaciju i pisu takve gluposti da su mi se smucili odavno. Ni O od objektivnog novinarstva.
  • Janković

    07.08.2014 20:52
    "Mediji"
    Do pre par dana mnogi su pisali kako roditelji ne vode o računa o svom detetu, te otac je kockar pa su zelenaši kidnapovali ćerku zbog dugova, te majka je ko zna gde... I sve to iz "dobro obaveštenih izvora". Hoće li se bar neko izviniti ovim ljudima zbog toga? Ne verujem! Iskreno saučešće roditeljima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna