Info
25.11.2014.
18:16
Haški tribunal obelodanio je danas poverljivi aneks o uslovima puštanja na privremenu slobodu optuženika Vojislava Šešelja, kojim se on obavezuje da se pojavi pred sudskim većem kada to od njega bude zatražilo.
  • ns ja

    26.11.2014 09:33
    Evropsko pravosuđe!!!
    Ovi su tu negde kao i naše pravosuđe, koje dokazano jedva funkcioniše! Ej bre držati nevinog čoveka 12 godina i ne biti u stanju doneti bilo kakvu presudu; npr KRIV, ili NIJE KRIV, ma i "oslobađa se u nedostatku dokaza"!! Ali 12 godina ?? Pa već bi i milosrdnoj sestri iskopali neku krivicu ili greh ako ga uopšte i ima!! Izgleda najpre moraju da dokažu i u svetu marketinški obrade da bude opšte prihvaćeno da je heroj Gavrilo Princip terorista, pa tek posle toga da je i Šešelj kriv, a on priča istim tonom kao i hrvatski zvaničnici
  • 25.11.2014 18:55
    beban
    sa njim je zanimljivije pustite ludaka na slobodu i ovako je bezopasan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna