Naslovna
02.05.2016.
22:48 > 07:43
Lester je senzacionalni osvajač engleske Premijer lige nakon što je dva kola pre kraja ostao na 7 bodova više u odnosu na drugoplasirani Totenhem.
  • podrzi

    03.05.2016 10:32
    svoj lokalni fudbalski klub
    Cestitam im od srca! To je liga a ne ova nasa,tramvaj liga, u kojoj se unapred zna ko ce uzeti titulu! Dokle god se budu namestale utakmice u JSL ili kako li se vec sada zove,necemo imati jake klubove u Evropi i nikada necemo nista uspeti da uradimo! Postoje i drugi klubovi sem titovih bliznaca! Zato sam ja batalio da gledam nasu ligu,em sto je los fudbal i namestene utakmice em nije zanimljivo! Secam se pre koju godinu kad sam isao na Vosu,imali smo tada najjacu ekipu u ligi pobedimo blizance,tucemo ih sve redom, imali smo svega dve ili tri utakmice izgubljene u celoj sezoni racunajuci i one evropske tekme i onda nas pobedi jedan Radnicki iz Kg koji se bori za ospatnak,krvari, 2:0. Pa i one namestaljke u finale kupa protiv patlidzana i jagodine, sve mi je tada bilo jasno! Samo budala moze da se pali na nas fudbal. Malo sam otisao od teme al eto,zeleo sam to sa vama da podelim. Jos jednom sve cestitke FC Lesteru i da tako isto budu uspesni ove godine kako u svojoj ligi tako i u Evropi. Poslo je vreme laznih pobednika! :P

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna