Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Hrkanje - problem koji se leči

Novosađani ne mogu da leče poremećaje sna preko svog zdravstvenog osiguranja, iako je ovaj problem jedan od osnovnih uzroka ozbiljnijih zdravstvenih problema, pa i razvoda.

Novosađani sve manje voze pijani

Novosadski vozači ne poznaju najbolje neke saobraćajne propise što je jedan od glavnih uzroka saobraćajnih nezgoda, pokazala je anketa Udruženja građana "Tračak".

Novosađani izbegavaju bolovanje

Tek nešto manje od dva odsto zaposlenih u Srbiji iskoristilo je svoje pravo na bolovanje a razlog je to što građani strahuju za svoje plate i radna mesta.

Okićene bandere u centru

Novogodišnja dekoracija grada počela je od Trga slobode i Gradske kuće, a za sada je okićeno samo nekoliko bandera u Zmaj Jovinoj ulici, na Bulevaru Mihajla Pupina i kod Srpskog narodnog pozorišta.

Novi Sad podržava lov na nacistu

Novi Sad će poslati predstavnike građana kao podršku lovcu na nacističke zločince i direktoru centra "Simon Vizental", Efraimu Zurofu, na suđenje 16. decembra u Budimpešti.

Novi Sad: Udomili 23 mačke

Samo u Novom Sadu i okolini ima oko 25 hiljada pasa lutalica. Humani pojedinci i porodice trude se da bar nekima od njih obezbede dom, hranu i lekove.

Počela obnova Srpskog narodnog pozorišta

Obnova zgrade Srpskog narodnog pozorišta, za koju je iz pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja izdvojeno 180 miliona dinara, počela je danas radovima u foajeima, dok je sanacija ravnog krova odložena za sledeći mesec.

U Katastru duple takse

U naplaćivanju duplih taksi, strankama koje u Katastru žele da hitno dobiju potrebnu dokumentaciju, u Republičkom geodetskom zavodu ne vide ništa sporno.