Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Obnovljene fasade na Tvrđavi

Fasade zgrada Topovnjače i Jednostavne kasarne na Petrovaradinskoj tvrđavi, u kojima se nalaze Muzej grada i Arhiv, obnovljene su i osvežene novim krečenjem.

Direktor Stana podneo ostavku

Direktor JKP "Stan" Milenko Peričin, direktorka pravne službe Snežana Krivokuća, kao i direktor sektora za održavanje Aleksandar Mudrinski podneli su ostavke.

Bez mastera za najbolje na Ekonomskom

Država ne prepoznaje stotinu najboljih studenta druge godine master studija Ekonomskog fakulteta, koji su se u nebranom grožđu našli nakon promene sistema školovanja sa 3+2 na 4+1, čime su ostali bez budžetskih mesta.        

FOTO: Pretresali Hadžićevu kuću

Pripadnici Službe za otkrivanje ratnih zločina danas su ponovo pretresali kuće sestre haškog begunca Gorana Hadžića u ulici Aranj Janoša, a u koju se ulazi iz ulice cara Dušana.        

Ekološki maskirana deca

Oko 200 novosadskih osnovaca juče se okupilo na Ekološkom maskenbalu koji je na Spensu organizovalo udruženje ''Tračak'', uz podršku Gradske uprave za zaštitu životne sredine.

Ništa od sporazuma Dnevnika i VAC-a

Član direktorijuma medijske kompanije VAC Peter Lange, odbio je da potpiše ugovor sa Dnevnik holdingom, prema kojem bi njegova firma poklonila radnicima svoj celokupni udeo od 55 odsto u Dnevnik Vojvodina presu.

Novi pravilnik za problematične učenike

Posle istraživanja Radija 021 povodom zataškavanja vršnjačkog nasilja u Novom Sadu, Osnovna škola "Jovan Popović" reagovala je tako što je donela pravilnik o disciplinskim merama za učenike.