Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Bubnjević: Policija odgovorna za ulazak šlepera u grad

Povodom incidenta na Bulevaru oslobođenja, kod kafea "Vremeplov", kada je šleper udario biciklistu, član Gradskog veća za saobraćaj Siniša Bubnjević postavlja pitanje otkud šleper u tom delu grada, kada se zna da je teretnim vozilima dozvoljen prolazak jedino Bulevarom cara Lazara.

Poskupljuje školovanje na fakultetima

I pored preporuke Ministarstva prosvete da se na fakultetima ne diže cena školarina, cena studiranja će na pet novosadskih fakulteta porasti za 5 do 10 procenata, saznaje Radio 021.

I dalje odlaze iz Majine stranke

Samo tri dana nakon što je iz Narodne partije Maje Gojković isključeno pet istaknutih članova, ostavku na funkciju predsednika Saveta za regionalni razvoj podneo je i Aleksandar Đurđev.

Trener preminuo od srčanog udara

Trener Ž.J. (56) preminuo je danas od posledica srčanog udara, koji je doživeo jutros oko 10 časova, tokom održavanja Međunarodnog turnira u malom fudbalu na Spensu.

Najskuplji motor za 70.000 evra

Na Novosadskom sajmu otvorene su priredbe namenjene ljubiteljima dvotočkaša i onima koji vole da uživaju u talasima Dunava, na jezerima i morima - "Moto Bike Expo - Novi Sad" i Izložba nautike.