Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Skupština ipak o grejanju

Na dnevnom redu junske sednice Skupštine grada, u petak, 25. juna, naći će se Predlog dopune Odluke o snabdevanju toplotnom energijom, saznaje Radio 021.

Otvorena farma junadi u Futogu

Industrija ulja Dijamant iz Zrenjanina i Dijamant agrar otvorili su danas farmu za tov junadi "Planta" u Futogu i otkupni centar za voće i povrće u Begeču, u koje je ukupno investirano oko 12 miliona evra.

U petak počinje Infant

Predstavom "Tamo nema ničega – ili da li snovi spavaju u toku dana" mađarske grupe "Simptomi", u petak će na maloj sceni Srpskog narodnog pozorišta biti otvoren "Infant".

Spajaju se DDOR penzija plus i Hipo garant

Dobrovoljni penzijski fondovi "DDOR penzija plus" i "Hipo garant" ubuduće će poslovati kao jedan što bi, prema oceni predstavnika ta dva fonda, trebalo da ojača njihovu poziciju na tržištu, a članovima omogući bolje uslove za štednju za starost.

Prijava protiv direktora firme Kos trade

Poreska policija podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu krivičnu prijavu protiv N.C. iz Kule, direktora privrednog društva "Kos trade" iz Novog Sada, zbog sumnje da je poreskom utajom oštetio republički budžet za 24,4 miliona dinara.

Od sutra upis na fakultete

Prijavljivanjem kandidata, sutra počinje prvi konkursni rok za upis brucoša u školskoj 2010/11. godini, koji će trajati do 15. jula.