Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Novi problemi u školi "Jovan Dučić"

Prosvetna inspekcija će preispitati rad Školskog odbora, izbor direktorice Osnovne škole "Jovan Dučić" u Petrovaradinu, Slavice Ristić, te suspenziju nastavnika fizičkog u toj školi, Marka Grgurovića.

Taksisti protestuju i danas

Novosadski taksisti će proteste nastaviti i danas u 10 sati, jednosatnom vožnjom koja će krenuti sa Bulevara Mihajla Pupina, kod zgrade Saveza samostalnih sindikata, s obzirom na to da im se niko od nadležnih iz grada nije obratio.      

Ništa od štrajka

Od svih škola koje je Radio 021 kontaktirao, u štrajku je jedino OŠ "Dositej Obradović" i to samo u popodnevnoj smeni.  

Prodaje se časopis Link

Upravni odbor "Link publishing d.o.o" odlučio je da proda preduzeće zajedno sa osnivačkim pravima na časopis za profesionalce u medijima "Link".

Komunalna policija od kraja septembra

Prvi komunalni policajci na ulicama Novog Sada pojaviće se krajem septembra, a u zavisnosti od toga koliko od dvadeset kandidata položi završne ispite, zavisiće i broj njih koji će, zajedno sa 23 već obučena policajca, početi odmah da rade.

Kreće kažnjavanje na Grbavici

Iako je naplata parkinga na Grbavici, u ulicama bliže Bulevaru oslobođenja, te na tom bulevaru, od Ulice Pap Pavla do Železničke stanice, zvanično počela prošle nedelje, kažnjavanje onih koji ne plaćaju parking počelo je u sredu.