Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Otkazi za prekobrojne prosvetare

U okviru dosadašnjeg programa racionalizacije broja zaposlenih u školama u Južnobačkom i Sremskom okrugu, 77 nastavnika je u potpunosti izgubilo normu, dok njih 920 radi sa umanjenom normom.

O zapošljavanju mladih uz koktele

Obeležavanje Međunarodnog dana mladih nastavlja se danas promocijom programa "Zapošljavanje mladih" od 20 sati do 22 časa na uglu ulica Laze Telečkog i Mite Ružića.

Gajićevi objekti prazni, ali problema nema (foto)

Iako su "Bulevar centar" i "Nork" već mesecima prazni i iako se kasnilo s početkom izgradnje hotela "Holidej in", investitor Vojislav Gajić tvrdi da njegova "Aleksandar grupa" nema problema s ulaganjima, prodajom, te izdavanjem poslovnog, odnosno stambenog prostora u koji investira.  

Poskupljuje kablovska

Usluge kablovskog distributera SBB poskupeće od septembra za 40 dinara, pa će septembarski račun iznositi 860 dinara.

Završnica Evropske nedelje mladih

Finalna prezentacija radionica koje su organizovane za učesnike festivala Evropska nedelja mladih održava se danas na Fakultetu tehničkih nauka u 12 sati i 30 minuta.

Put radi komercijalne poslove

Uprava Javnog komunalnog preduzeća "Put" počela je da nudi svoje usluge građanima, kako bi se obezbedili dodatni prihodi za preduzeće.

Milionska odšteta za barže

Preduzeće "Heroj Pinki" pred Privrednim sudom traži isplatu troškova najma i vraćanja u prvobitno stanje dve barže koje su zaostale nakon demontaže pontonskog mosta.

Vozačima gradskih autobusa sedam otkaza

Vozači Gradskog saobraćajnog, koji nanesu štetu tom preduzeću ili putnicima, ne prolaze nekažnjeno, pa je tako samo od početka ove godine sedmoro zaposlenih dobilo otkaz zbog nepoštovanja radne discipline, dok su 103 vozača kažnjena smanjenjem plate.