Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Bez tople vode stanovnici Novog naselja

Zbog povezivanja na privremeni vrelovod na Bulevaru Slobodana Jovanovića od broja 16 do broja 26,  u petak, 25. juna od 8 časova ujutru bez tople potrošne vode ostaće stanovnici Novom naselja.

Novosađani žalili sa fudbalerima (Foto)

Novosađani su utakmicu pratili u stanovima i kafićima u centru grada. Ipak, najveće javno gledanje utakmice bilo je na Štrandu, gde se na video bimu na glavnom platou, okupilo više stotina građana.

Skupština ipak o grejanju

Na dnevnom redu junske sednice Skupštine grada, u petak, 25. juna, naći će se Predlog dopune Odluke o snabdevanju toplotnom energijom, saznaje Radio 021.

Otvorena farma junadi u Futogu

Industrija ulja Dijamant iz Zrenjanina i Dijamant agrar otvorili su danas farmu za tov junadi "Planta" u Futogu i otkupni centar za voće i povrće u Begeču, u koje je ukupno investirano oko 12 miliona evra.

U petak počinje Infant

Predstavom "Tamo nema ničega – ili da li snovi spavaju u toku dana" mađarske grupe "Simptomi", u petak će na maloj sceni Srpskog narodnog pozorišta biti otvoren "Infant".

Spajaju se DDOR penzija plus i Hipo garant

Dobrovoljni penzijski fondovi "DDOR penzija plus" i "Hipo garant" ubuduće će poslovati kao jedan što bi, prema oceni predstavnika ta dva fonda, trebalo da ojača njihovu poziciju na tržištu, a članovima omogući bolje uslove za štednju za starost.

Prijava protiv direktora firme Kos trade

Poreska policija podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu krivičnu prijavu protiv N.C. iz Kule, direktora privrednog društva "Kos trade" iz Novog Sada, zbog sumnje da je poreskom utajom oštetio republički budžet za 24,4 miliona dinara.