Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Grad smanjuje visinu taksi

Komunalne takse za reklamne oznake i za muzičke uređaje u ugostiteljskim objektima biće umanjene na junskom zasedanju Skupštine grada, na kojem će se raspravljati i o rebalansu gradskog budžeta.

Zbog stečaja više nezaposlenih

Novosadski "Agrokoop", "Semenara" i "Alma Mons", nalaze se na najnovijem spisku od 207 preduzeća spremnih za automatski stečaj, koji je Narodna banka dostavila privrednim sudovima u Vojvodini.

Još ništa od novih autobusa

Iako Gradsko saobraćajno preduzeće skoro tri godine nije nabavilo ni jedan novi autobus, niko od predstavnika tog preduzeća i gradskih vlasti ne može da precizira kada će vozila biti kupljena.

Bez veće štete od oluje

Jučerašnje nevreme prekinulo je programe kablovskih distributera i na momente usporilo saobraćaj, ali značajnije štete nije bilo.

Besplatno odvikavanje od pušenja

Nova grupa za odvikavanje od pušenja po metodi petodnevnog plana počeće rad u ponedeljak, 10. maja u 17.30 časova, u Centru za preventivne zdravstvene usluge Doma zdravlja, ulica Almaška 4.

Zbog maratona vanredno do Popovice

Povodom održavanja Fruškogorskog maratona, a zbog očekivanog velikog broja učesnika, gradski prevoznik će u subotu, pored redovnih polazaka autobusa na liniji 74, organizovati vanredni prevoz prema Popovici.