Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Gradonačelnik u petak vozi bicikl

Promotivna vožnja bicikala, koju organizuje Grad Novi Sad u sklopu akcije "Vratimo Novi Sad bicklistima", biće održana u petak, a predvodiće je gradonačelnik Igor Pavličić, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Drugi im rade maturske i diplomske radove

U centru Novog Sada se deli promotivni materijal koji nudi đacima i studentima da neko umesto njih radi maturske, diplomske, pa čak i magistarske i doktorske radove, saznaje Radio 021.

Deo Betanije gotov do kraja godine

Radovi na obnovi dela Betanije trebalo bi da budu gotovi do kraja godine, a u Kliničkom centru Vojvodine kažu da će najverovatnije na proleće biti raspisan tender za nabavku opreme.

Predavanje o prevenciji raka dojke

Predavanje o važnosti i načinu samopregleda dojke biće održano u sredu, 26. maja  u prostorijama Mesne zajednice "Prva vojvođanska brigada", Narodnih heroja 5.

Besplatno letovanje uz vožnju taksijem 021

Turistička agencija "Kompas" odlučila je da pokloni besplatno letovanje nekom od slušalaca Radija 021 koje od 10. maja svakog radnog dana zaposleni sa radija voze na posao i sa posla voze kući.

Sastanak gradonačelnika i školskih direktora

Gradonačelnik Igor Pavličić bi danas trebalo da se sastane s direktorkama osnovnih škola "Jovan Dučić" iz Petovaradina i "Veljko Vlahović" iz Šangaja, u kojima je radio uhapšeni nastavnik osumnjičen za pedofiliju.

Demokrata pobedio u Žablju

Kandidat Koalicije "Za evropsku Vojvodinu" Tihomir Nežić novi je poslanik Skupštine Vojvodine, pošto je u drugom krugu glasanja u opštini Žabalj dobio više glasova od svog rivala Jovana Panića iz Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Završena pobuna u zatvoru

Pritvorenici novosadskog zatvora obustavili su protest koji su počeli u subotu, zbog loših uslova u kojima borave, kao i sporog rešavanja slučajeva.

Grad pozvao privrednike da pomognu

U nameri da pomogne najugroženijem stanovinštvu poplavljenih područja, koje je pretrpelo velike štete, Gradsko veće Novog Sada je odobrilo je finansijsku pomoć opštini Trgovište.

Izbori u Žablju

Danas se u Žablju održava drugi krug dopunskih izbora za poslanika u Skupštini Vojvodine.

Ulaganja u Limansku i Kvantašku pijacu

Ove godine javno preduzeće “Tržnica” uložiće novac u uređenje dela krova na Limanskoj pijaci, renoviranje objekta na Ribarskom ostrvu i kupovinu kontejnera za čuvanje robe na Kvantaškoj pijaci.