Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Novosadski neonacista na međunarodnom sastanku u Skupštini

Novosadski neonacista Miodrag Milikić sastao se 1. februara u Narodnoj Skupštini Republike Srbije sa čelnikom pokreta "Ruski Obraz" Ilijom Gorjačevim i vođom italijanske neofašističke stranke "Forza Nuova" Robertom Fioreom, dok im je domaćin bio Dejan Mirović iz Srpske radikalne stranke.

Led na Dunavu sve veći problem

Republička direkcija za vode treba da preduzme hitne mere za sprečavanje nagomilavanja leda u zoni Novog Sada, saopštilo je danas preduzeće "Vode Vojvodine".

"Zimske službe rade na zavidnom nivou"

Celokupna Zimska služba grada funkcioniše na zavidnom nivou, na zalihama ima dovoljno soli i ostalih sredstava za tretiranje saobraćajnica i ljudstvo i mehanizacija spremni su za novi hladni talas najavljen za kraj ove nedelje, navodi se u saopštenju Štaba za vanredne situacije.

Čiste se sporedne ulice

Ekipe JKP "Put" danas čiste sneg u ulicama drugog i trećeg prioriteta u Novom Sadu i prigradskim naseljima, ali i kamionima odnose velike količine snega sa glavnih bulevara.

Pomozite stanovnicima Velikog rita!

Incijativa za Društveni centar, uz podršku Radija 021, organizuje prikupljanje tople odeće i obuće, ćebadi i jorgana za stanovnike Velikog rita koji su ugroženi talasom velike hladnoće.

Pavličić traži ostavku Zorane Marković

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić zatražio je smenu direktorke Agencije za borbu protiv korupcije Zorane Marković i najavio niz tužbi zbog kaljanja ugleda kako članova Gradskog veća, tako i samog Novog Sada.

Potrošnja struje blizu rekorda

Potrošnja struje u Vojvodini 7. februara je premašila najveći očekivani maksimum za ovaj talas zahlađenja od 35 miliona kilovat-časova, saopštila je Elektrovojvodina.

FOTO: Premijera predstave "Mara/Sad"

Predstava "Mara/Sad" ("Marat the Sade"), po komadu Petera Vajsa, u režiji Andraša Urbana, biće premijerno izvedena u četvrtak, 9. februara, u Novosadskom pozorištu/Ujvideki Szinhaz.