Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Skupština Vojvodine otvara vrata

Skupština Vojvodine pozvala je  sve zainteresovane građane da najave svoj dolazak i učestvuju u  "Danu otvorenih vrata Skupštine AP Vojvodine"  26. februara, sa početkom u 10 časova.

FK Novi Sad bez struje

Fudbalskom klubu  Novi Sad isključena je struja, a fudbaleri, koji su od subote u štrajku, juče nisu održali trening.

Otvoren Muzej NIS-a u Karingtonki

U Poslovnom centru Naftne industrije Srbije (NIS) danas je otvoren Muzej naftne industrije Srbije, što je, kako je rečeno, prvi industrijski muzej u Srbiji.

I bi svetlo na "Karađorđu"

Predstavnici slovačke firme "OMS" dogovorili su posao sa Fudbalskim klubom "Vojvodina", pa će u Novom Sadu uskoro zasijati svetla reflektora, saznaje Radio 021.

GSP nabavlja mini-buseve

Posle trogodišnjih problema sa tenderima, Gradsko saobraćajno preduzeće će kupiti nove autobuse među kojima će se naći i pet mini-buseva koji će moći da uđu u neke nepristupačne gradske ulice.

Propada zgrada Radničkog

Grad ni godinu dana od dobijanja dela vlasništva nad zgradom Radničkog univerziteta, nije uspeo da se dogovori s upravom Novosadskog otvorenog univerziteta o renoviranju solitera uništenog u požaru pre skoro 11 godina.

U SNP-u pripremaju "Pikovu damu"

U Srpskom narodnom pozorištu je u toku rad na dve predstave - u Drami Dejan Mijač režira svoju 39. predstavu u ovom teatru - "Zojkin stan" Mihaila Bulgakova, čija je premijera planirana za početak aprila.