Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Gripa nema, ali se češće ide kod lekara

Slučajevi gripa među odraslima u Novom Sadu još nisu zabeleženi, ali je u odnosu na period pre hladnog talasa, nešto veći broj pacijenata koji zbog prehlade ili virusnih infekcija traže pomoć lekara.

Sneg zavejao Novi Sad, moguće angažovanje Vojske

U koordinaciji sa ministrom odbrane Draganom Šutanovcem, dogovoreno je angažovanje Vojske Srbije u slučaju da bude većih problema sa snegom, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika. Sneg koji neprekidno pada od sinoć zavejao je novosadske ulice.

FOTO: Vožnja kroz zavejani Novi Sad

Ukoliko vam se ne ide napolje kako biste videli vojvođansku prestonicu paralisanu zbog (ne)nadanog snega, pogledajte kako je Novi Sad izgledao kroz prozor grtal'ce Radija 021.

Drogba i Esijen dolaze u Novi Sad?

Fudbaleri Čelsija čestitali su Apiji dolazak u Vojvodinu i najavili da će doći u Novi Sad i uživo posmatrati meč crveno-belih protiv Metalca u srpskom prvenstvu.

Izmene na pruzi Novi Sad-Beograd

Saobraćaj pojedinih putničkih vozova na pruzi Beograd - Novi Sad biće izmenjen do 16. februara, od 23.40 do 5.15 časova, zbog radova između stanica Zemun Polje i Batajnica.

Reakcija direktorke Gradskog zelenila

Direktorka "Gradskog zelenila" Nataša Rašeta reagovala je na tekst objavljen jutros na ovom portalu o otpremnini koju je nedavno dobila bivša finansijska direktorka tog preduzeća Ana Ferko i objasnila da je Ferko kada je proglašena za tehnološki višak imala zakonsko pravo da radi još duži niz godina.