Novi Sad
03.08.2010.
12:36 > 06:38
Velika žardinjera u Gimnazijskoj ulici, koja je pre nekoliko dana uništena, snima se video nadzorom i "Gradsko zelenilo" pokušava da pronađe krivca za to.
  • Ма феноменално...

    04.08.2010 07:32
    ''tri lipe, koje su juče slomjene na Bulevaru Mihajla Pupina, nalaze se na delu koji nije pokriven nadzorom''

    Сјајно! Трећа раскрсница од строгог центра Града није покривена камером? По којим ли су онда критеријумима постављане остале? Шац - мерком?
  • milec

    03.08.2010 17:48
    strašno
    U ovom gradu žive antinovosađani, puni mržnji prema svemu ovde, a zaklinju se u ljubav prema NAŠEM NOVOM SADU!Zna se ko to i radi, no čini mi se da su rođačko-rodbinske veze jače od svega!
  • lala

    03.08.2010 16:15
    Zar ne bi trebala policija da ih trazi?
  • Primerni Novosađanin

    03.08.2010 13:07
    kakvi su ovo ljudi???
    danas sam prolazio pored tih polomljenih drveća... Ja ne razumem šta je u tome zabavno da se lomi to drveće, i kakvi ljudi to uopšte rade? Odakle nekome ideja da uništava nešto što bi trebalo da ulepšava i da čini boljim naš Grad? Izgleda da ti čovekoliki majmuni nemaju ni malo poštovanja prema ničemu...
    Iako sam protiv nasilja, za ovakve zločine protiv zdravog razuma i prirode bi trebalo da dobiju po guzi 50 komada, ili, ako već nećemo nasilje, nek rade malo za DŽ u zelenilu, da kopaju mesec dana na suncu (ne ispod drveća), pa da sledeći put razmisle pre nego što lome drveće, budale...
  • 03.08.2010 13:04
    novosadjanka
    kada se napokon pronadje pocinilac unistavanja zardinjere njegaa treba krivicno kazniti jer unistava TUDJU-NASU imovinu, kazna treba da je novcana,za iznoss postavljene nove zardinjerezemlje,cveca a zatvorska od 1 godine,ne samo ovog vandala kazniti nego sve njemu slicne,obavezno novcana tj nadoknada stete i obavezno zatvorski-javni radovi..valjda ce se posle izvesnog vreme vandali urazumiti i nece unistavati TUDJU-NASU imovinu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna