Novi Sad
03.08.2010.
13:57 > 05:37
Ovogodišnjim planom sanacija gradskih raskrsnica predviđeno je da se rekonstruiše još samo kolovoz na uglu Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja, ali još nije poznato kada će radovi početi.
  • lili

    03.08.2010 21:21
    A gde je druga traka na starom delu bulevara?!! Oni rekonstruisu cevi a bulevar i dalje ostaje sa jednom trakom...Svaka im cast!!!
  • T-Rex

    03.08.2010 16:29
    Centar grada
    Ja stvarno ne znam ko je dozvolio da se usred letnje sezone kompletno rekonstruise centar grada. Umesto da je centar pun ljudi i da celo leto bude omiljeno steciste omladine, penzionera, roditelja sa decom i drugih i da celo leto uzivaju u njemu, sada ne moze da se prodje istim. E, kada se samo setim da su tu do pre koju godinu svakog vikenda letom bili koncerti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna