Novi Sad
04.08.2010.
17:14 > 17:19
Epidemija virusnog meningitisa i dalje traje, a na Infektivnoj klinici trenutno leži 15 pacijenata obolelih od ove bolesti.
  • Dr Petrović

    06.08.2010 08:45
    A istina je negde drugde
    "Dušan Pajkić iz Generalnog inspektorata kaže za Radio 021 da građani moraju znati da je upotreba pesticida u modernoj poljoprivredi neizbežna."
    A preterana upotreba (Pesticidi su organofosfatni otrovi koji se koriste kao bojnim otrovi: Sarin, Soman, Tabun i ostali NERVNI bojni otrovi, napadaju meningee, moždane i nervne ovojnice, a prvenstveno napadaju i sluznice, gde imamo respiratorne i gastrointestinalne probleme ,kao i kožu pa se zovu i plikavci)izaziva trovanje, gde je simptomatologija kao kod meningitisa, Ljudi, truju uvoznici i proizvođači nas kao pacove i ne mare, samo da dobro zarade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna