Novosadski informativni portal 021

Život - Putovanja

Crna Gora gubi turiste

Prema službenim rezultatima Ministarstva turizma Crne Gore, dosadašnji pad u odnosu na prošlu godinu iznosi čak 13 posto.

Nova linija s beogradskog aerodroma

Italijanska avio-kompanija "Er Vale" (Air Vallee) otvoriće 18. jula direktnu redovnu avionsku liniju Beograd - Rimini, saopštava JP Aerodrom "Nikola Tesla".

"Krizno" letovanje u Grčkoj

Kriza donela novu modu u Grčkoj - ugostitelji i trgovci uglavnom ne daju nikakve račune, a nerado primaju kreditne kartice.

Kriza ne spušta cene u Grčkoj

Da nemiri u Grčkoj ne donose popuste na turističke aranžmane, pokazuje podatak da će letovanje u nekom od najpopularnijih grčkih mesta, putnici iz Srbije morati da plate 12 odsto više nego prošle godine.

Beč najbolji grad za život

Najbolji grad na svetu za život je Beč, a najgori Bagdad, pokazuje istraživanje britanske konsultantske firme "Merser" objavljeno juče.

Uskoro cvetanje Tise

Svi koji to žele i koji su u mogućnosti, sredinom juna mogu uživati u cvetanju Tise, prirodnom fenomenu koji je najatraktivniji za praćenje između 10. i 23. juna.

Volonteri vodiči dočekuju strane turiste

U Beogradu sutra počinje sa radom volonterski servis „Beogradski griteri“, u okviru koga će obični građani predstavljati neku vrstu neformalnih domaćina stranim turistima.

Bez viza za Brazil

Državaljani Srbije više neće morati da vade vize kako bi putovali u Brazil jer će vizni režim između Srbije i Brazila uskoro biti ukinut.

Otkazuju letovanja u Grčkoj

Oko 20.000 noćenja u atinskim i okolnim hotelima je otkazano zbog prošlonedeljnih nemira tokom demonstracija protiv vladinih mera štednje, saopštilo je udruženje grčkih hotelijera.

Avionom do Sarajeva

Bosanskohercegovačka nacionalna aviokompanija "BH Airlines" uvodi 17. maja direktnu liniju na relaciji Sarajevo-Beograd-Sarajevo, a 20. maja biće otvorena i linija na relaciji Sarajevo-Zagreb-Sarajevo.