Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Leo Mesi postao najtrofejniji fudbaler

Argentinski fudbaler Leo Mesi postao je najtrofejniji igrač u istoriji, pošto je jutros sa reprezentacijom osvojio Kup Amerike i tako došao do 45. pehara u karijeri.

Španija prvak Evrope u fudbalu

Fudbalska reprezentacija Španije osvojila je večeras šampionsku titulu na Evropskom prvenstvu, pošto je u finalu u Berlinu pobedila Englesku 2:1.

Krejčikova osvojila titulu na Vimbldonu

Češka teniserka Barbora Krejčikova osvojila je danas titulu na Vimbldonu, pošto je u finalu pobedila sedmu teniserku sveta Italijanku Jasmin Paolini posle tri seta, 6:2, 2:6, 6:4.

Đoković u finalu Vimbldona

Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona, pošto je danas u Londonu posle tri seta pobedio Italijana Lorenca Muzetija 6:4, 7:6, 6:4.

FSS prihvatio predlog o dva bonus igrača

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije prihvatio je danas predlog Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije da u predstojećoj sezoni svaki klub mora da ima dva mlada - bonus igrača u svojoj postavi.

Alkaras prvi finalista Vimbldona

Branilac titule na Vimbldonu španski teniser Karlos Alkaras plasirao se danas u finale tog grend slem turnira, pošto je pobedio petog igrača sveta Rusa Danila Medvedeva posle četiri seta.