Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Danas počinje Grožđebal u Sremskim Karlovcima

Manifestacija Grožđebal, kojom se tradicionalno svake godine u zenitu leta obeležava početak berbe grožđa, održaće se od petka 7. do nedelje 9. septembra u Sremskim Karlovcima, a ulaz na sva dešavanja je slobodan.

Kać: Na izložbu stižu psi iz 15 evropskih zemalja

Nacionalna izložba pasa svih rasa i tri specijalizovane izložbe pasa pete FCI grupe, u koju spadaju šnauceri i biglovi, biće održana u nedelju, 9. septembra, u Kaću, na terenu firme "Unimet", koji se nalazi 150 metara od centra, odmah posle pijace.

Poziv za podnošenje inicijativa za Oktobarsku nagradu i Novembarsku povelju

Komisija za obeležavanje praznika, dodelu priznanja i međugradsku saradnju u zemlji i inostranstvu Skupštine Novog Sada poziva građane i građanke, pravna lica, preduzeća, ustanove, političke organizacije i druge oblike organizovanja građana i građanki, državne i organe lokalne samouprave, da podnesu inicijative za dodelu Oktobarske nagrade za 2018. godinu.

Pruga Novi Sad - Stara Pazova do novembra 2021.

Pruga Stara Pazova - Novi Sad, koja je deo buduće brze pruge Beograd - Budimpešta, biće završena do novembra 2021, rekla je ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović, obilazeći radove na izgradnji vijadukta i tunela Čortanovci.