Novosadski informativni portal 021

Vesti Info - Vojvodina

Razmatra se 5 promena pravila

Pet potencijalnih promena pravila biće na dnevnom redu godišnjeg sastanka Međunarodnog odbora fudbalskih asocijacija (IFAB).

Najluksuzniji hoteli na svetu

"Dejli mejl" objavio je listu deset najskupljih soba u svetskim hotelima, kao i detalje luksuzne usluge koju u njima dobijate.

Medeni mesec u Sadamovoj palati

Turizam je jedna od privrednih grana u povoju u Iraku. Zemlja razrušena ratom ima šta da ponudi turistima, a najnoviji hit je palata svrgnutog diktatora Sadama Huseina u Hili, nedaleko od nalazišta drevnog grada Vavilona.

Otvaranje dvorskog kompleksa

Dvorski kompleks ponovo će biti otvoren za turističke obilaske u 2009. godini, svake subote i nedelje od 1. aprila do 31. oktobra u dva redovna termina, od 11 i od 14 časova, saopšteno je iz Kancelarije princa Aleksandra II Karađorđevića.

UEFA optužila Pobedu iz Prilepa

UEFA je optužila fudbalski klub Pobedu iz Prilepa, predsednika kluba i jednog igrača čije ime nije objavljeno, da su učestvovali u nameštanju razultata. Makedonski klub se sumnjiči da je namestio rezultat utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Pjunika iz Jermenije, odigrane u julu 2004. godine. Optužbe su utemeljene na izjavama svedoka, ali i dojavama iz kladionica, koje su primale neoubičajeno veliki broj opklada na ovaj meč. Pobeda je u prvoj utakmici u Makedoniji poražena sa 3:1, a u revanšu u Jermeniji bilo je 1:1.

Adidas predstavio loptu za finale LŠ

Adidas je u ponedeljak predstavio loptu kojom će se igrati finalna utakmica Lige šampiona 27. maja na Olimpijskom stadionu u Rimu. Iz renomiranog proizvođača sportske opreme ističu da je lopta urađena od novog PSC materijala koji bi igračima trebalo da omogući bolju kontrolu i preciznije dodavanje.